Search results
Search results 1-20 of 892.
Masz fantazje ! Żeby kogoś zezłomować to trzeba atakować ! A ty jak do tej pory nikogo nie zaatakowales ! Pokaż ile razy mnie atakowałem jak stoliczna tylko stała w stolicy ? Jedynie naliczyłem 10 pionków z twojej strony i co raz wpadłeś bo myślałeś że stolica pusta. Taki rozwalacz z ciebie że na ochronkach musisz jechać cały czas. Wyzwales moja stoliczna, ale jak się zgodziłem to od razu z tchorzyles Wpadnij po północy coś się tam wybuduje, morale sobie podniesiesz się niszcząc kilka jednostek ...
Jakiś ty pokrzywdzony który nie oszukuje. Na początek to też poproszę aby 3 epoka nie mogła dołączać do expedycji 6 epokowych ! A dlaczego ? Bo tak sobie nabijasz bohatera a jak to robisz proszę bardzo. Zakładasz sobie expedycje z konta 6 epoki bohaterem co ma 1 lvl dołączysz swojego głównego i kilka sztuk 1 lvl bohaterów z czarami obniżającymi obronę nosowi z innych kont i tak co drugi dzień bo co dwa dni można dołączać do expedycji zgarniasz 27tys. Doświadczenia. W miesiącu możesz wykonać 14 d...
Ty masz coś z głową ? Tylko że ja ją wybudowałem donosicielu, więc ją sobie skasowałem. Stać mnie zeby sobie budować i kasować wioski. Jak będę chciał to będę przejmował i kasował wioski, bo nie jest to zabronione. Wystarczy że ty będziesz puszczac pionki po 14 h z innych kont co ci całe drzewo oddają i się nie budują. Boisz się że jak będę mieć wolnego słota to ci oblężenie założę ?
Czym ty się chwalisz, nie każdy jak ty siedzi non stop od rana do 3 w nocy. Aby się odbudowywac. Ciekawe czemu tak swoich zlomowan chętnie nie pokazujesz jak ostatnio co po skakanie po innych kontach aby sobie pionki puszczać na stolice, sorki koledzy puszczają, zapomniałeś z tego wszystkiego o jednej armii. Proszę https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=ca24c3bf13 Co do zwoju to masz rację, bo wcześniejsze takie zwoje nie były tak cenne jak twój i to parę lat temu co grało więcej osób. A ...
Przepraszam Twoich fanów że przypadkiem usunąłem linka Zapomniałem go sobie zapisać. Bo podziwiam w tak krótkim czasie uzbieranie yrd-ow nie tylko dla głównego boha ale także dla pobocznych nie wspominając o zwojach drogich. No ale jak się ma kilka 6 epok to można pokombinować z pH
Nie [omylily mi się tylko nie chce mi się już z drugiego konta na forum pisać aby nikt nie wiedział kim jestem. I jak bym miał konto Fryzjera jak to wypisujesz głupoty to byś miał skasowane wojo. Bo bym z drugiego konta posłał atak aby pozamiatał .
Nie wiem Ale 3 lub 4 miechy na pewno będzie budowa
Ale zły jestem na siebie Puściłem atak i aby szybciej doszli dałem udźwig i zająłem się kanapeczkami do pracy i tak wyleciało mi z głowy aby zerknąć czy zmieniać na komplet yrd-ow no i masz brakło 12 yrd a by mogło być ciekawie przy tych szarżach w pierwszej rundzie A tak to odbudowa armi, ale 100k doświadczenia wpadło https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=deba19f2ff A jak by cię interesowało to ja gram tam
Popieram reset serwerów !! Wtedy by sporo graczy wróciło Bo teraz im się nie opłaca przy takich mutantach co są teraz.
Nowy wątek nie ma tutaj nic wspólnego bo to było szybkie złomowanie Łaził tak i wynosił mi drzewo. Jak byłem w wiosce to atakował stolice, jak byłem w stolicy to przelaził do wioski i atakował moja wioskę. 3 dni temu brakło 30 sekund aby go skasować. A tutaj był przypadek że wysłałem do stolicy armie a a ten od złomowania rand1&jerzysek napalił się na 40 jednostek które stały w stolicy. I oto efekt https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=9a9a3f5511 Zaraz będzie mnie od tchórzy wyzywał a on...
Bo liczby mi się zmyły i myślałem że jest 85k a było 850k a ten przedmiot nie jest tyle wart z tymi runami. W licytacjach też go zgłosiłem. Akcelerator Światła (ING-ING-ING) 1 850 000 2022-11-22 20:41:52 Z góry dziekuje
Nie aktualne. Poszedłem epokę wyżej, bo pewnie długo bym czekał na odpowiedź
Zajrzy tutaj ktoś ? Ponownie wybudowałem 1000 jednostek dodałem do armii, i od razu zniknęły Bo nie wiem czy jest limit czy nie byliście przygotowani na takie armię ?
Nie mogę dodać wybudowanych jednostek do swojej armii ! A jak już dodam jakimś cudem to nie przybywa nośności mojej armii. No chyba że jest limit na jednostki ? Bo armię mam sporą 4F Moje ID-49994 Zauważyłem też że jednostki mi znikają i muszę je budować od nowa, Np. zostało mi do wyszkolenia 1000 jednostek a nagle te co dodałem do armii znikają i muszę wyszkolić ponownie 2000 jednostek !
Wesołych Świąt ! Za trzy miesiące ci odpowiedzą, bo tak tutaj zaglądają.
Kolejne wały na T2 z przerzucaniem pH. Czy ktoś się tym zajmie czy nie. Jak już nikt się tym nie zajmuje, to napiszcie to na forum, że każdy może robić co chce, bo tak to teraz wygląda na tej grze.