You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 296.

Today, 3:00pm

Author: Arlo

chcialbym zasygnalizować niszczenie gry TE

Ten awatar za 500k to ja kupiłem. Była to wymiana awatar śmierci na awatar ziemii, a taka cena, aby nikt się nie wtrącał w aukcje.

Yesterday, 12:12am

Sądząc po nazwach wiosek to na pewno ta sama osoba. W sumie to fajny pomysł wprowadzenie wiosek barbarzyńskich. Jeszcze fajniej jakby miały własne AI i potrafiły tworzyć jakieś niewielkie ilości jednostek, oraz może pod wodzą jakichś losowych bohaterów atakować nasze wioski Coś jak Natarzy w pewnej znanej grze gdzie należy wybudować budynek cud świata, aby wygrać serwer.

Tuesday, May 23rd 2023, 10:11pm

Czy to błąd?

Sprawdź może, czy problem występuje także w innej przeglądarce. Może to być też przez pliki cookies, spróbuj wyczyścić w przeglądarce i zobacz ponownie.

Tuesday, May 23rd 2023, 9:07pm

Zwiększenie podglądu zbrojowni do 8 kart?

A może takie zamienianie miejscami itemów w zbrojowni? Tak, abyśmy mogli sobie sami ustawiać kolejność.

Tuesday, May 23rd 2023, 1:08am

Ustroje polityczne - zmiany, propozycje nowych

Edit. Pograłem trochę w 4 epoce i wypada słabo na tle innych, epoki 3 i 5 mają ustroje dające boosta do produkcji jednostek; 4 epoka tego nie ma i wypada słabo w rywalizacji z nimi, także w poście wyżej dodałem propozycje zmiany ustroju Renesans da Vinci i dodatnie oprócz AA jeszcze kilku atrybutów dla jednostek. Jeszcze raz przechodzę przez wszystkie epoki na obu serwerach i widzę co by należało poprawić w przypadku wystąpienia wyrównanych walk w tychże epokach.

Friday, May 19th 2023, 10:03pm

Quoted from "Spiryt35" Na początek to też poproszę aby 3 epoka nie mogła dołączać do expedycji 6 epokowych ! To dobre! Podoba mi się. Zachęciłoby to do szybszego awansu w wyższe epoki. No i zniwelowałoby pomoc w expieniu przez "starszych" kolegów na wyższych ekspedycjach. Ale chyba bardziej do wprowadzenia na nowych serwerach, czyli nigdy.

Thursday, May 18th 2023, 6:26pm

Wooo, ale dymy. No, ale trzeba przyznać, że nieźle rozpracował Waszą szajkę.

Wednesday, May 10th 2023, 12:40pm

Ustroje polityczne - zmiany, propozycje nowych

Dzień dobry, To znowu ja. Ustroje polityczne wymagają lekkiego balansu... 1 epoka Szamanizm - Jest ok. tylko do zmiany jak też w Inkwizycji, że sami także nie możemy oblegać wiosek. Propozycja 3 ustroju: Dzikie Hordy - +10 atak, +10 ini, -10 obrona wszystkich jednostek. 2 epoka Propozycja 3 ustroju: Koloseum, lub coś związanego z walkami na arenie - +10 do ataku, inicjatywy i obrony dla wszystkich jednostek. 3 epoka Despotyzm - Tutaj + chroniona wioska do wyboru. Agrokracja - Osłabienie do +50% ...

Tuesday, May 9th 2023, 7:14pm

3 epoka do nerfa

Przy okazji... 4 epoka i Inkwizycja, na Inkwizycji w 4 epoce mogę zakładać oble. Jakby była jakaś wojna klan vs klan to pewnie byłaby o to spina na forum. Raczej to też do poprawy. Gracze, którzy wybrali Inkwizycje nie mogą oblegać innych wiosek.

Friday, May 5th 2023, 8:36am

Propozycja zmiany

Do 50 z premium myślę, że mogłoby być ok.

Friday, May 5th 2023, 7:56am

nowy wątek - powolne złomowanie pewnego multi klubu z 3e

Exp ładny, ale jakim kosztem. Spiryt, ile czasu się taką armię odbudowuje, z pół roku?

Friday, April 28th 2023, 8:45pm

Zwiększenie podglądu zbrojowni do 8 kart?

Dzień dobry, Prosiłbym o rozważenie tego pomysłu. Przy aktualnych 4 kartach musimy przedzierać się przez złom chcąc odnaleźć interesujący nas przedmiot.

Wednesday, April 26th 2023, 12:06am

3 epoka do nerfa

3 epoka posiada ustrój Agrokracja, który jest za mocny... Proponuję zmianę: Nie podwójna stolica, a +50% surowców, a chroniona wioska w ustroju Despotyzm, bo na tą chwilę to nikt nawet nie spojrzy a Despotyzm.

Thursday, April 6th 2023, 12:29am

nowy wątek - powolne złomowanie pewnego multi klubu z 3e

Jak patrzę na te Wasze armie to tak sobie myślę... Nowy serwer bez bobów i chyba nawet także bez natychmiastowego ukończenia budynku.

Wednesday, April 5th 2023, 4:30pm

no i po tylu latach zauważyłem ze Azazel ma poziom trudności 108/109

Może zostawiony na 7 epokę, nad którą prawdopodobnie administracja już pracuje. W końcu po co byłby ten Ołtarz w 6 epoce.

Wednesday, April 5th 2023, 4:26pm

Co z Eventem Diabeł Miesza Kawę ????

Chyba kilka dni temu łącznie z dniem wczorajszym był włączony, bo zauważyłem dzisiaj znaczny spadek expa i dropu na lokacjach w porównaniu z ostatnimi dniami. Koledzy także.

Tuesday, April 4th 2023, 6:05am

Where T3?

Dzięki Spiryt, Mógłbyś jeszcze raz napisać to samo jako "Bombowiec"?

Monday, April 3rd 2023, 4:39pm

Where T3?

Tak, aby było opłacalnie, ale też nie za drogie to celowałbym ok. 16zł/mc. Czyli paczka 180 dni - ok. 90zł.