Search results
Search results 1-20 of 296.
Ten awatar za 500k to ja kupiłem. Była to wymiana awatar śmierci na awatar ziemii, a taka cena, aby nikt się nie wtrącał w aukcje.
Sądząc po nazwach wiosek to na pewno ta sama osoba. W sumie to fajny pomysł wprowadzenie wiosek barbarzyńskich. Jeszcze fajniej jakby miały własne AI i potrafiły tworzyć jakieś niewielkie ilości jednostek, oraz może pod wodzą jakichś losowych bohaterów atakować nasze wioski Coś jak Natarzy w pewnej znanej grze gdzie należy wybudować budynek cud świata, aby wygrać serwer.
Sprawdź może, czy problem występuje także w innej przeglądarce. Może to być też przez pliki cookies, spróbuj wyczyścić w przeglądarce i zobacz ponownie.
A może takie zamienianie miejscami itemów w zbrojowni? Tak, abyśmy mogli sobie sami ustawiać kolejność.
Edit. Pograłem trochę w 4 epoce i wypada słabo na tle innych, epoki 3 i 5 mają ustroje dające boosta do produkcji jednostek; 4 epoka tego nie ma i wypada słabo w rywalizacji z nimi, także w poście wyżej dodałem propozycje zmiany ustroju Renesans da Vinci i dodatnie oprócz AA jeszcze kilku atrybutów dla jednostek. Jeszcze raz przechodzę przez wszystkie epoki na obu serwerach i widzę co by należało poprawić w przypadku wystąpienia wyrównanych walk w tychże epokach.
Quoted from "Spiryt35" Na początek to też poproszę aby 3 epoka nie mogła dołączać do expedycji 6 epokowych ! To dobre! Podoba mi się. Zachęciłoby to do szybszego awansu w wyższe epoki. No i zniwelowałoby pomoc w expieniu przez "starszych" kolegów na wyższych ekspedycjach. Ale chyba bardziej do wprowadzenia na nowych serwerach, czyli nigdy.
Wooo, ale dymy. No, ale trzeba przyznać, że nieźle rozpracował Waszą szajkę.
Dzień dobry, To znowu ja. Ustroje polityczne wymagają lekkiego balansu... 1 epoka Szamanizm - Jest ok. tylko do zmiany jak też w Inkwizycji, że sami także nie możemy oblegać wiosek. Propozycja 3 ustroju: Dzikie Hordy - +10 atak, +10 ini, -10 obrona wszystkich jednostek. 2 epoka Propozycja 3 ustroju: Koloseum, lub coś związanego z walkami na arenie - +10 do ataku, inicjatywy i obrony dla wszystkich jednostek. 3 epoka Despotyzm - Tutaj + chroniona wioska do wyboru. Agrokracja - Osłabienie do +50% ...
Przy okazji... 4 epoka i Inkwizycja, na Inkwizycji w 4 epoce mogę zakładać oble. Jakby była jakaś wojna klan vs klan to pewnie byłaby o to spina na forum. Raczej to też do poprawy. Gracze, którzy wybrali Inkwizycje nie mogą oblegać innych wiosek.
Do 50 z premium myślę, że mogłoby być ok.
Exp ładny, ale jakim kosztem. Spiryt, ile czasu się taką armię odbudowuje, z pół roku?
Dzień dobry, Prosiłbym o rozważenie tego pomysłu. Przy aktualnych 4 kartach musimy przedzierać się przez złom chcąc odnaleźć interesujący nas przedmiot.
3 epoka posiada ustrój Agrokracja, który jest za mocny... Proponuję zmianę: Nie podwójna stolica, a +50% surowców, a chroniona wioska w ustroju Despotyzm, bo na tą chwilę to nikt nawet nie spojrzy a Despotyzm.
Ale trzeba przyznać, że obaj mają naprawdę duże łopatki.
Jak patrzę na te Wasze armie to tak sobie myślę... Nowy serwer bez bobów i chyba nawet także bez natychmiastowego ukończenia budynku.
Może zostawiony na 7 epokę, nad którą prawdopodobnie administracja już pracuje. W końcu po co byłby ten Ołtarz w 6 epoce.
Chyba kilka dni temu łącznie z dniem wczorajszym był włączony, bo zauważyłem dzisiaj znaczny spadek expa i dropu na lokacjach w porównaniu z ostatnimi dniami. Koledzy także.
Dzięki Spiryt, Mógłbyś jeszcze raz napisać to samo jako "Bombowiec"?
Tak, aby było opłacalnie, ale też nie za drogie to celowałbym ok. 16zł/mc. Czyli paczka 180 dni - ok. 90zł.