Search results
Search results 1-20 of 184.
konto golema aktywne więc i będą bombki pewnie już się robią i za parę dni się zacznie
zostaw słynny klan vallhilia bo wszystkich zbanują i nie będzie kogo atakować hahahahaha hahahahaha hahahahaha
uderz w stół nożyce się odezwią
jak widać Ci co najwięcej krzyczeli że nie mają multikont dostali bana ciekawe ilu ich tam jeszcze się kwalifikuje do zbanowania
nie trzeba listy sami piszą ile im wpadło propozycja jest aby tym odebrać 90% uzyskanych yrd i będzie sprawiedliwe
Na tych 50 kontach gra paru graczy A graczy to może z 10ciu będzie
Dzięki Konrad o to mi właśnie chodziło Wielka i doskonała robota Jak mi padło prawie 20 kilo woja aż mi sie włos najerzyl 2 miesiące odbudowy na marne taka cena za 15 minut drogi szpiegowania mała pomyłka ale dość kosztowna była Dzięki Konrad za poświęcony czas by cos zmienić w grze to jest Wielka Dobra Robota
Także pisałem o tym ze teraz są potężne ilości bombowców i trzeba by zmienić sile nalotu 100 bombowców powinno zniszczyć 1lvl budynka a 500 5lvl A w stolicy zmiejszyc szanse na 0.1% wtedy nie będą trzymać bombowców bo nie będzie sie chciało latać Rozwiązanie jest proste tylko niema komu zrobić zmian
Brawoooo Tak idioci niszczą graczy! I nic z tym nikt nie robi
Juz kiedyś pisałem Logujesz sie incognito na ile kont chcesz i grasz ile chcesz System gry rozpoznaje tylko IP kiedy sie logujesz później juz nie Nie rozpozna IP przez incognito i musi pozwolić sie zalogować Oto cala prawda dlatego nikt nie zobaczy powiazania kont
Ja myślę ze Spiryt ma tu racje nie chodzi o 6 epokę ale o pozostałych co jeszcze grają w TE Zmiana miejsca Stolicy jest dobrym pomysłem może i nie za często ale raz na 6 miesięcy za premium jak najbardziej jestem na tak Ustawić stawki 10 dni za 1 epokę. 15 dni za 2 epokę. 20 dni za 3 epokę. I tak dalej Da to fundusze na rozwój TE i zobowiązuje naszych stworcow gry do działań bo przeciez ktoś musi to zrobić by było dobrze i tez chciałby dostać za to jakieś wynagrodzenie za poświęcony czas
Hahaha wróciłeś znów expa dawać
dzięki za info event już wyłączony
moim zdaniem powinno być tak zrównoważonego punktu widzenia jak robić naloty owszem czemu nie ale jak wpada i w nalocie niszczy 120 lvl to przesada powinno być tak że 50 sztuk bombowce niszczy 1 lvl budynku puści szybko 250 to 5 lvl to w sumie były by szansę na grę zrównoważoną dziś została się garstka graczy wszyscy mutanty jak nowy gracz zagra i wpadnie mu 250 bombowcow zniszczy 120 lvl budynków to od ręki zostawi grę czy o to wam chodzi bo wy jesteście bohaterowie to jest efekt tchórza bo kto...
chyba już niewielu gra w TE bo się nie wypowiadacie
widzą tylko jak widzą takie głupoty to rozkładają ręce i myślą skąd taki adek55 się urwał są poważniejsze działania do zrealizowania
Quoted from "Adek55" sarecyn1 a Ty teraz na jakim grasz koncie...? bo uciekłeś na urlop ale dalej grasz... Quoted from "Adek55" Spiryt35 albo jesteś ślepy albo wiesz jaki... bez komentarza Quoted from "Adek55" Proszę ponownie administrację o zbanowanie jak w temacie czy trzeba grać by zajrzeć na forum
Ci gracze nie są powiązani z nami a naloty były 3 może 4 miesiące temu z konta golema jeśli macie podejrzenia co to tych kont poproś o sprawdzenie ich
bo Pogromcy nie robią nikomu nalotów a Vahallia zawsze wszystkich bombią tak ze sami sobie robicie wrogów jak Kuba Bogu tak bóg Kubie takie przysłowie znasz graj z Honorem i walcz wojem naziemnym pokaż że potrafisz grać naloty każdy potrafi robić zachowanie tchórza
Golem Świat Jukatanu konto nie aktywne od paru lat co 3 miesiace ktoś się zjawia na nim i niszczy serwer konto powinno być usunięte natychmiast powód gracze którzy płacą premie na utrzymanie serwera odchodzą więc za kilka miesięcy gra nie przyniesie zysku i także nie zdobędzie zasobów na utrzymanie serwera tu trzeba działać ni3 polonolizowac proszę o poparcie dla usunięcia tego konta że skutkiem natychmiastowym