Search results
Search results 1-20 of 87.
uwolniłem sie od tego uzaleznienia i mam czas na wiele wazniejszych rzeczy i osób pozdr falconetti
Ja wolałbym 7 epoke nie wiem jak długo jeszcze bede grał a od nowa to długo potrwa moze nie dozyje tego
Uwazam ze ten pomysł jest najlepszy boby tylko popsuły gre wiec czas na kolejna epoke DRODZY Admini prosze o zastanowienie sie nad ta propozycja pozdrawiam falconetti
Tak tylko dlaczego nasi klanowicze sa traktowani surowo a inni mniej. to tez budzi emocje i uczucie niesprawiedliwosci.
teraz rozumiem czemu elmik sie u mnie pojawiał artorius nie mógł przebolec hehe
Co tak mało tych dni za puscha plus zasiadanie ????? kolega za puscha samego mial miesiac a tu co jest????
Na przyszłosc bym prosił o wczesniejsze poinformowanie o evencie a nie dwa dni przed bo skoczyłem do 6 e i nic nie skorzystałem a tak poczekałbym ze skokiem (((( pozdr falconetti T2
Ile dasz za czarny sygnet? nick w grze falconetti
dokładnie bojkot premki byl juz dawno to se powykupowali to macie
-wkrecanie na obla vandejara ze niby go wyrzucili - podpowiedzi dla bonitki przy nalotach - -i pozamiatane masz u mnie
z checia ci skopie tylek bo uciekles do dg lamusie falconetti
teraz to ty go obrazasz ludzie nie powinni oceniac innych chyba ze musza jak kruczy
to nie ma sensu to jakby zapytac o to co zrobil z wyplata pan andrzej http://www.youtube.com/watch?v=QW9g240Tm90
za konioklepów 24 jak to prawda
to graj tam nikt ci nie broni
Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony. Pracownik szpitala mówi: - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne. - Co to znaczy? - Jedna z pań ma Alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wyniktestu na AIDS. - Ale chyba badania można powtórzyć ?! - Teoretycznie można, ale te badania są bardzo dr...
To był jeden z najpiękniejszych dni mojego życia. Troszkę się spóźniłem z powodu balangi do wczesnych godzin rannych. Gdy otworzyłem drzwi do kościoła, ona czekała już na mnie przy ołtarzu. Wyglądała cudownie. Szedłem w jej kierunku i czułem na sobie uważne spojrzenia zgromadzonych. Gdy byłem tuż obok niej, pochyliłem się i pocałowałem ją czule. Zamknąłem wieko... moze to was rozweseli
ładnie sie zwiesz przyjacielu adama
lepiej zartowac jak liczyc do miliona