Search results
Search results 1-14 of 14.
Quoted from "baalzamon" Artur, prosze NIE odpowiadaj i NIE komentuj widać na kilometr ze ktos ma powazne problemy osobiste i nie jestes to Ty ani ja Agnieszka, wez na wstrzymanie i zastanow sie nad sobą. Quoted from "baalzamon" Artur, prosze NIE odpowiadaj i NIE komentuj widać na kilometr ze ktos ma powazne problemy osobiste i nie jestes to Ty ani ja Agnieszka, wez na wstrzymanie i zastanow sie nad sobą. Ja nikogo tu nie obraziłem a ten poziom i stwierdzenie bydlaku pokazuje że mam do czynienia...
Quoted from "Jagna" baalzamon vel jerzys jakbyś nie zauważył,albo miał kłopot ze zrozumieniem czytanego tekstu, to informuje opinię na temat wyraziłam na samym początku postu, co do pytania o pokrewieństwo z adminem, odpowiadam nie twoja sprawa czyją jestem albo nie jestem siostrą a dlaczego czekam na wyjaśnienia ? powinieneś się "bydlaku" domyślić,to po pierwsze sprawa związana z przekazywaniem innym moich prywatnych wiadomości, a po drugie sprawa twoich oszustw w grze pozwalająca na osiąganie...
Ja ostatnio chciałem kupić przedmiot i ktoś podbijał tak że coś co było warte 1.500 zrobiło się na 70000 ph dlatego popieram i również proszę o zmiany w tej kwesti
Nie wiem dlaczego ktoś mnie zablokował jestem uczciwym graczem nie podałem nikomu konta ani hasła a zostałem zablokowany mimo iż nie mam nic wspólnego z żadnym graczem mam tylko jedno konto na nie dwa kto za to odpowiada że tak sobie można kogoś zablokować bez przyczyny. Jeśli ktoś wlazł do mnie i się włamał chcę spytać tych co odpowiedzialni są za grę a skąd miał moje hasło i login co ja mam z jakimś graczem tak nie wolno robić że się kogoś blokuje a człowiek Bogu jest winny. Żądam odblokowania...
Bardzo proszę o odblokowanie mi konta ja nie ma nic wspólnego z żadnym graczem TO JEST JAKAŚ POMYŁKA chyba że ktoś do mnie się włamał na konto żądam wyjaśnień do cholery jestem uczciwym graczem i w dupie mam innych graczy dlaczego ktoś mnie blokuje za coś czego nie jestem i nie mam nic wspólnego nie mam i nie miałem żadnego mulit konta.
Co ja mam wspólnego z tym kontem gram sam i tylko z jednego komputera nikomu nie podałem ani hasła ani loginu to dlaczego zostałem zablokowany. Czy ktoś sobie tutaj jaja robi proszę o jak najszybsze odblokowanie mojego konta z tym graczem nigdy nie miałem nic wspólnego i nie życzę sobie blokowania bez podstaw jak tak można robić. Kiedyś pare lat temu dostałem bana za wchodzenie do kogoś i to był mój syn ale teraz gram uczciwie i dostałem bana za coś czego nie zrobiłem natychmiast proszę o wyjaśn...
nie do końca znam się na tym forum ale prosiłem administacje że byłem obrażany i co zrobiliście nic po moim napisaniu ten gościu mnie gnębił to po jaką h..... macie to tutaj skargi dlatego straciliście kolejnego gracza i zasilanie na serwer bo w nosie macie to co się pisze a co tu pisać bo po co jak się ma tutaj z betonami do czynienia. Grałem tutaj kilka lat a teraz u mnie macie g...o bo na tą grę nie dam już ani złotówki bo po co jeśli się nie broni obrażonych a chroni się tych co ta grę psują
Proszę administracje o zrobienie porządku z graczem, który jest nie wiem jak to nazwać kim ale w słownictwie obraza innych i mimo iż go nie atakuje nie robię żadnych podjazdów i proszę go by mi dał spokój dostałem odpowiedz Wiadomość usunięta, proszę nie wklejać wiadomości, tylko podawać do nich link. /KC. Mam nadzieję że w tej grze administracja tego zachowania nie toleruje bo ja do nikogo tak nie pisze bo mam kulturę w sobie i tego wymagam w tej grze od innych ponieważ gwarantuje mi to regulam...
Event to ściema nie było nic oprócz śmieci. Czuje się oszukany. Ale kogo to obchodzi.
Mam do Pana wielką prosbę wiem że z Mikołajem zrobiliśmy zle ze to ja wchodziłem na jego konto swoje już kare odcierpiałem ale chłopak ma 10 lat sam go wkreciłem w grę i bardzo sie z niej cieszył. Ja już nie leze w szpitalu jedynie idę 22 maja jeszcze raz ale tylko na 3 dni na badania i w końcu mam nadziję że sie uda i bede juz normalnie funkcojował. Ale pisze do Pana o zlitowanie sie nad chłopakiem i odblokowanie konta naprawde obiecuje że juz nigdy sie to nie zdaży i że każdy bedzie grał na os...
facio nie bądz taki mądry sam wiesz ile sie tu zaiwestowało i szkoda tego konta stracić a jak jest możliwość odblokowania to mam ochotę z tego skorzystac i wiecej błedów nie robić ponieważ 30 dni to dobra pokuta dla mnie wiec fajnie bedzie znowu wrócić do gry i przyjacół z którymi sie grało szkoda tylko tego jednego konta ale dobrze że chociaz jedno odblokowane bedzie.
odblokowanie kontaID 46325 Login misiekaa1971 Postać misiekaa 11 maja mija 30 dni od zablokowanie konta dlatego prosze o odblokowanie tego chociaż jednego konta bo napisane jest że jest tak możliwość bardzo na to licze i obiecuje że juz nigdy nie dojdzie do takiego incydentu z multi kontem. ID 46325 Login misiekaa1971 Postać misiekaa
zablkowane kontoJa juz do Pana pisałem w zwiazku zablokwowanym kontem naprawde obiecuje że jak odblokuje mi Pan konto misiekaa1 oraz misiekaa1971 zobowiązuje się osobiscie do naprawienia tego w taki sposób że bedąc w szpitalu a na pewno bede do 7 maja konto misiekaa1971 dam pod urlop a konto misiekaa1 bede tylko z niego jednego kożystał w szpitalu a mój syn poczeka az wróce do domu obiecuje ze zagladać nie bede i zaraz jak to naprawie powiadomie Pana osobiscie emalem jestem załamany tym ze mam z...
zablokowane kontoMam do Panstwa prosbę dostałem bana za multi konto i to prawda ze wchodziłem na konto syna login misiekaa1 ja natomiast mam login misiekaa1971 jestem obecnie w szpitalu od 31 stycznia zachorowałem na rzadką chorobę krwi która powoduje ze nie mogę sie z niczym kontaktować bo włacza mi sie alergen do tego stopnia ze puchne i trzeba mnie reanimować. Jestem tak bardzo poważnie chory ze musze przebywać w szpitalu. Problem był taki że gram ze synem na dwóch oddzialnych kontach i kompu...