Search results
Search results 1-20 of 52.
kurcze nie dziala..tam gdzie x wstawilem nr gg i lipa..jak ktos bedzie wiedzial moze zaprezentowac to na forum jak ma wygladac w 100%
witam mam pytanie dosyc dziwne...ale potrzebne... potrzebuje na zakladce klan wkleic link..do naszego kalkulatora w klanie itp itd..jak to zrobic? bo daje czy to dobrze czy zle jak to zrobic zeby go fajnie wkleic i zeby za kliknieciem sie otworzyl odrazu? i teraz pytanie o gg? jak wstawic tez na zakladke klan widoczne dla osob z klanu sloneczka gg jak bedzie na gg bedzie zolte jak nie to czerwone ? wie ktos jak cos poradzic?to bardzo pilne i potrzebne z gory dziekuje i pozdrawiam
witam mam pytanie..jak umiescic slowa runiczne lub zwoje np w zbroi amulecie itp itd? mam np zbroje mrozny napiersnik ...wolne sloty 1.ale nie wiem co i jak sie do tego zabrac zeby powstaly czary?czy ktos wie lub moze mi to wyjasnic co i jak postepowac zeby bylo git? z góry dziekuje i pozdrawiam
hmm witam mam małe pytanie odnosnie ..rytuału przeniesienia stolicy w inne pole.. tzn mam wioske..stolice nie ma bonusów...a jesli bede chcial przeniesc na normalne pole z bonusami wydobycia bedzie podwajane itp? przechodza wszystkie budynki wojsko i technologie?czy jak sie to odbywa?jesli ktos moze prosze o kontakt ..pozdrawiam [*]
z tego co wiem i rozumiem to forum jest po to zeby pisac pytac i pomagac..ale widze ze nie rozumiesz...hmm w sumie to twoj problem..wiec jak to powiedziałes "nie pisz tyle tylko próbuj hmm w twoim przypadku próbuj zwalczyc problem myslenia "
hmm witam mam jeszcze pytanko o wioske bo mam ich 3. w tym 1 stolica wiadomo..czy jak usune 2 wioske czy powiedzmy 3cią... czy wojo z niej tez znika czy jak to jest?
no tak troche przybaraniłem...mam 3hero 2 powyzej 10 poziomu a hero w stolicy ciotowaty...fakt..ale juz znalazłem na to sposob pozdrawiam i temat mozna zamknąc
witam mam jeszcze jedno pytanko...czy wie ktos moze jak pokonac wlasnie portal mocy poziom 1 z moim bohaterem na poziomie 1 i dowodzeniem 7 jednostkami? isc piechurami?halabardzistami?rycerzami?wikingami?samurajami?poradzcie cos zebym sie troche podniósł
czyli co nie ma szans zeby go ulepszyc czy jak?to jak mam zdobym pkt dośw. ?moge dowodzic 7 jednostkami
witam mam cięzka sprawe jestem w 3 epoce..mam lichego bohatera...1 poziom..a potrzebuje go ulepszyc mam do wykorzystania 1000pk doswiadczenia..w co mam dołozyc zeby pokonac np portal mocy poziom 1? isc z halabardzistami czy kim? prosze o pomoc i z góry dziekuje
witam mam kilka pytan odnosnie 3 epoki..: 1. chcialbym spytac o to jak najszybciej zdobyc surowce? czy zalozyc 20-30 piechurów i grabiezyc zeby zdobyc surowce na 1 badanie zeby zniknela korupcja? 2. w co najlepiej inwestowac w 3 epoce na poczatku? 3. jakie wojsko najlepiej budowac? 4. jak najszybciej zdobywac surowce jesli nie tylko przez grabiez?
mam jeszcze pytanie odnosnie...walki ..tzn mam w wiosce malo uzbrojonego bohatera..tzn: ma umiejetnosc 1 i wogole w wioskach 2 pozostalych mam po 11 poziom..przeszedlem wlasnie do 3 epoki jak najszybciej podnies mu exp i czym chodzic na lokacje?tak aby wygrac?na poczatek piechury i na trexa czy cos innego?czy jest jakis inny sposob zeby go w tydzien ladnie postawic na nogi ?
a mam jeszcze jedno pytanko... chce sie dolaczyc do sojuszu...tam przyjmuja gdy w stolicy ma sie hero na poziom 10. mam hero na poziomie 11 ale nie jest on w stolicy...w stolicy mam 4 poziom..hero..da sie jakos go podmienic by mogl on byc w stolicy i zeby fajnie mnie przyjeli itp itd?
witam mam pytanie...czy jest mozliwosc przeniesienia stolicy na inna wioske? tzn mam 3 wioski jesstem w 3 epoce..chce zamienic stolice na swoja inna wioske i zeby moj hero byl tez w tamtej wiosce jest taka mozliwosc? jak nie to prosze poradzcie cos ?lub jesli jest taka opcja to prosze o wyjasnienie jak to zrobic.. pozdrawiam i czekam na wiadomosc
wszystko zalezy co wysylasz z bohaterem czy legionistow czy cos innego ...z tego co wiem i pamietam chyba poszedlem na niego z hopliatami..bo kazda jednostka ma swoj atak..sieczy itp itd..musisz sie troche wdrążyć pozdrawiam..
ok dzieki wielkie za porady pozdrawiam
dziwne ..lepsze hopki? sadzilem ze legionisci sa lepsi..bylem zaskoczony ze polegli..a tutaj hoplici..lepiej zrobic 5 hoplitow i 5 legionistów czy lepiej 10 hoplitow i bohatera?
a jeszcze mam pytanie odnosnie piramidy arachne mam dowodzenie 10 legionistów i bosa nie moge przejsc 4 poziomu piramidy...czy ustawie legionistow na front samych czy z bosem legioniscie legną zostaje hero...co radzicie? bosa doswiadczenie: Mobilność -20 % Logistyka 7 % Dowodzenie 10 Punkty Życia 304 Atak 80 AA-Atak 60 Obrona 30 Inicjatywa 150 Czas marszu 120 Ładowność 50 Latanie 1 Leczenie 90 Szpiegowanie 2
aha dzieki wielkie za wiadomosc
witam mam takie problemo-pytanko ... idac na lokacje specjalne nie 1 dzien spotkalo mnie cos takiego : Zniwelował 77 pkt ujemnego doświadczenia. Zyskał 13 pkt doświadczenia o co chodzi z ujemnym doswiadczeniem? jak sie tego pozbywac?