You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 169.

Sunday, September 9th 2018, 12:42pm

Author: Rahl

Tropiciel, Spiryt77

Engy ale przecież Tropiciel to multikonciarz, grał na wielu IP. To administracja ma program i decyduje czy było multi, jak ktoś oszukiwal i czy dostaje bana na miesiąc czy na stałe. Na pewno administracja jest obiektywna. Jeżeli uważasz że nie jest obiektywna to możesz kasować konto.

Tuesday, September 4th 2018, 2:08pm

Tropiciel, Spiryt77

Strzał w stopę. Skąd wiesz z czego się loguje? Godziny logowan macie podobne.

Thursday, August 9th 2018, 6:14pm

BIO - dodatkowe wioski pod ochroną

Jestem na nie, nic nie poprawi.

Tuesday, June 19th 2018, 9:49am

Szpiegowanie

Ja raczej widzę tutaj błąd gry. W grze jest napisane : "Wszystkie ustroje zapewniające ochronę przed bombardowaniem (ONZ, Dzieci Gai, Bioewolucja): ochrona zostaje zawieszona na 24 godziny, jeśli gracz zbombarduje inną wioskę." Wiec i urlop powinien przedłużać zawieszenie ochrony.

Tuesday, May 22nd 2018, 4:33pm

proszę o sprawdzenie

Proszę o sprawdzenie gracza ID 1627 serwer jukatan Moje ID6091

Thursday, April 27th 2017, 12:58pm

Weekend Majowy

Popieram

Wednesday, March 22nd 2017, 8:28am

Ankieta przeciw gracza którzy nadmiernie niszczą grę

nie jestem zwolennikiem nalotów ale to jest przeciwwaga do bezkarnego zabierania wiosek, kasowanie graczy bo komuś nie pasują nie jest dobrym pomysłem.

Tuesday, January 31st 2017, 7:29am

Uprzejmie proszę o zmiany w regulaminie aukcji

Niech ustalą ceny maksymalne. Nadwyżka ph ponad cenę maksymalną znika.

Saturday, November 12th 2016, 11:35am

chyba nie ten even odpalono

U mnie w skrócie T1- 2 zwoje z 6 epoki / 0 z 5 epoki, T2 -0 zwojów 6 epoka / 0 zwojów 5 epoka

Monday, August 8th 2016, 7:37am

Ojciec Chrzestny, BORGHI

Quoted from "KruczoCzarny" Ban jest stały i nie zostanie cofnięty. Ale on gra. Czy ban został cofnięty i dlaczego?

Monday, May 9th 2016, 7:41am

prosze sprawdzić

podbijam temat, czy te konta nie mają multikont?

Wednesday, April 27th 2016, 8:39am

prosze sprawdzić

Proszę o sprawdzenie graczy ID 28143, ID 27705, ID 14231 czy nie posiadają multikont. Serwer T2 moje ID 6091

Thursday, January 28th 2016, 8:49am

Prace kncepcyjne nad wersją TE 2.0 - człowiek

No ale nie napisałeś co z modyfikatorem do ataku. Przy tam co piszesz to szarża piechoty laserowej rozwala mechy bo człowiek wyciągnie kosmiczną szarze. Takie rozwiązanie tylko miało by sens z ograniczonym modyfikatorem ataku dla szarzy. Odnośnie prac ma to być wprowadzone na T1 i T2 czy pod grunt T3?

Friday, January 22nd 2016, 9:43pm

Prace kncepcyjne nad wersją TE 2.0 - człowiek

Drop -lepsze przedmioty i czary żeby urozmaicić i byla przeciw waga do kompletu yrdow. Ograniczenie szarzy do max 40 procent.

Tuesday, December 22nd 2015, 7:30am

Półroczny, systemowy rozejm na naloty na T1

POPIERAM za siebie http://t1.czaswojny.interia.pl/?a=profile&uid=279

Tuesday, December 15th 2015, 7:48am

Takie tam naloty

Kłamiesz Spiryt. Pierwsze naloty dostałem od Grega i od Ciebie pomimo ze gregowi odpisałem ze za nalotami nie jestem i ich nie robiłem. Co do wiosek to fakt zniszczyliście to co dałem do zniszczenia i dalej simuje że wióry lecą.

Wednesday, December 2nd 2015, 12:46pm

bug

No to sprawa zamknięta

Wednesday, December 2nd 2015, 9:29am

bug

Po likwidacji/ bombardowaniu silosów nadal są chronione przed atakiem schowane surowce. Serwer T2, ID 6091

Wednesday, December 2nd 2015, 7:56am

nowy serwer

Jest za mało graczy na większe ilościowo klany, ja bym widział raczej mniej liczebne klany i było by więcej zabawy. Oczywiście bez bobów, podwójne wydobycie w stolicy i budowa za 100% jak dotychczas.

Saturday, November 28th 2015, 1:23pm

Takie tam naloty

Wątpliwe żeby wyszło z klanu. Wydajesz się być czymś bardzo wkurzony...Podobno jeden gracz w ciągu niecałego miesiąca zlikwidował Wam wioski? No oprócz grega i pendzla ale oni pewnie się nie śmieją się z Was. Jak do tego doszło? Czekajcie na urlopowiczów na pewno pomoże Wam to odreagować