Search results
Search results 1-20 of 167.
Proszę o wyjaśnienie i podanie kiedy i o której niby wchodziłem no konto Oriona. Proszę mi to udowodnić
kolejne zestawy nie działają , niestety od 11-20 nie da się zapisać wyskakuje błąd Nie udało się zapisać zestawu!
wywala mnie jak wchodzę na ostatnią wiochę dzieje sie tak za każdym razem na telefonie jak i na kompie
admini tą gra się już nie przejmują mają to głęboko w dupie każde zmiany i propozycje
Wiadomo cos w tym temacie ??????????????????????????????????????????/
tez dobry i rzadki a nie ma takiej ceny
w takich sytuacjach ci co sprzedają yrdy za 1,6 m tez powinni być banowani .dag na aukcjach kosztuje 50 k i to jest ok jeśli chodzi o sprzedaż zwoju w zbrojowni koszt 37k yrd kosztuje 56 k wiec cena jest sporo za wysoka tym tez sie powinni zając administratorzy
dawałem telefon orionowi żeby sobie kartę wsadził razem pracujemy , widocznie nie przełączył sobie na swój pakiet i dlatego wyszło ze to jedno ip . nie będę ściemniał , dostałem bana i po problemie trzeba odpokutować za to
Błękitna Wieża Bogów1200 000 czy to nie było ustawione 1 kupujący
to jet paranoja za ile sprzedają zwoje i runy yrd za 1,8 m co jak wystawiłem za 1,6 nie było chętnego przez miesiąc
sławek zablokowany kolejny raz ja bym wnosił o dłuższego babna widać ze pierwszy ban niczego go nie nauczył
anioł faktycznie jest słaby ale i zdechlakiem nie da sie walczyć 2 razy atakowałem człowieka na 65 lvl wojskiem 700 piechoty i 700 servo na 600 servo przeciwnika i zdechlak nie poradził sobie z wojskiem do końca a przy tym przeciwnik zbił 400 piechoty dodam jeszcze ze szarża siadła dopiero w 3 rundzie
oni teraz zapominają o tej grze
lepiej bez tych eventów jest . Zresztą pisałem ze te eventy i tak nic nie dają ,pare lat temu coś leciało teraz same śmieci i to jeszcze nie zawsze odpali ,ten diabeł nie potrafi mieszać tym lewym palcem chyba sobie poparzył może niech prawym spróbuje albo tym środkowym może wyjdzie ratatuj
mi najlepsze to TIR może to ten z berlina
biorąc pod uwagę ze chcemy dać zdechlakowi 37 % szarż musimy dać w 4 elementy runy i zwoje a człowiekowi w te miejsca dajemy 12 yrdów . druga sprawa - inne rasy niż człowiek mają określona szarże człowiek nie ma tego ograniczenia. trzecia sprawa - gram juz 6 lat i nie udało mi się trafić żadnego konkretnego zwoju który daje szarże tylko bwb i kobalt wiec sprawa jest jasna zmieniłem bohaterów na rasę człowiek bo zdechlakiem na 62 lvl z 14 % szarzy nie da się nic zrobić
w święta włączyć urlop i posiedzieć z rodziną a nie na grze ? i tak eventy które mamy gówno dają . Nie widzimy tego ale czas który spędzamy przy kompie powinniśmy w te dni rodzinie
tylko zeby to wiecej kosztowało bo ci co mają sporo premki beda przeskakiwać gdzie im się podoba 1 darmowa jest 2 100pkt 3 300pkt 4 500pkt każda kolejna o 200 pkt więcej
a ci co skorzystali z boba był bez ograniczeń to co ?? nawet ponad 60 lvl zrobili a ci co nie mieli za co wystawić wiochy to teraz muszą zbierać latami żeby to tego poziomu dojść i to jest sprawiedliwe