You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 165.

Monday, November 27th 2023, 2:20pm

Author: Krinter

Aukcje

Proszę o sprawdzenie aukcji wystawianych raczej przez 1 gracza i kupowanych przez kogoś z 6 epoki kto ma full PH . Chodzi o aukcje 3x17k PH Inny złom nie zachodzi jak wystawiam coś osobiście w podobnej jakości z trzema slotami niechce zejść nawet za 5k Uważam że jest to nie fer wobec reszty. 17k* 3 *40 dni daje już 2 miliony PH . Proszę o sprawdzenie . Dzięki Krinter.

Wednesday, May 10th 2023, 3:55pm

Ustroje polityczne - zmiany, propozycje nowych

nie ruszał bym tego co jest ewentualnie zmiany na nowym serwerze jedyne zmiany widzia ł bym w szkoleniu jednostek dla nie premium 1 slot z max 20 sztuk jednostek i dla premium wiadomo 4 sloty po 50 sztuk choć z tego co mi wiadomo Administracja nie planuje zmian.

Friday, May 5th 2023, 7:07am

Propozycja zmiany

bez premium można szkolić max 5 jednostek z 20 czy byli byście przychylni do zmiany ??? z 5 na 20 i z 20 na 100 lub 200 chyba że macie inne propozycje

Sunday, April 30th 2023, 8:39pm

Przejmę konto na T1 dowolna epoka

jak w temacie jeśli ktoś cos ma proszę o kontakt

Monday, July 22nd 2019, 10:08pm

Hmmm ... ???

Odświeżam. MasterOfPuppets ma jakieś informacje nam do przekazania co jest planowane lub na co możemy czaka czego się spodziewać czy nie ma na co liczyć ?

Tuesday, July 2nd 2019, 10:45pm

KruczoCzarny

Podpisuje się pod Agą .

Sunday, June 30th 2019, 3:56pm

Hmmm ... ???

MasterOfPuppets są jakieś plany rozwoju TE w najblirzszym czasie czy nie ma na co liczyć bedzie cos wgl. robione ?

Tuesday, June 25th 2019, 7:25pm

Hmmm ... ???

czyli według was zwiększenie limitu szkolących jednostek nic i tak nie zmieni ? jest jakiś sposób by pomóc TE czy ta gra umrze smiercią naturalną tzn. brak zainteresowania ze strony Adminow 2 obozy graczy chcący nowości i tych co osiągnęli co mieli robią ustawki czy w co tam sie bawicie i nic nie chcą zmieniać po co wgl. taka gra wtedy ? Obecnie gra się by .... ? osiągnąć albo TOP 1 ? Mieć największa armie w jakiejś epoce ? Po co ? Może ruszenie w końcu tego ołtarzu co były propozycje by po rozw...

Saturday, June 22nd 2019, 6:10am

Hmmm ... ???

Czy jest szansa zwiększenia ilości szkolących się jednostek na stak do np. 100 lub 200 ? Jest szansa na Odpowiedz ze strony ADMINISTRACJI czy raczej niezbyt ? (

Wednesday, January 9th 2019, 7:44pm

Zamienię konto na T1 za Konto na T1

Potwierdza wymianę Tak duże tu aktywne grono że aż uświadomiłem sobie że nie ma co czekać xD

Tuesday, January 8th 2019, 7:29pm

Zamienię konto na T1 za Konto na T1

https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…ofile&uid=41555 Ktoś ma coś ciekawego w niższej Epoce ?

Monday, November 19th 2018, 6:38am

3 epoka & 4 epoka

A są jakie kol wiek planowane zmiany na TEN rok ?

Tuesday, November 6th 2018, 1:44pm

3 epoka & 4 epoka

Ale co ty bys chciał Spiryt by ci odpisano ? Sam widzisz jak administracja tej gry czesto odpisuje :p

Sunday, November 4th 2018, 9:18pm

3 epoka & 4 epoka

Czego wy oczekujecie że ktoś wam odpisze ? Ja dawno przestałem się już łudzić serwery pewnie dla nich są tak tanie generują przychód z naszej premki więc serwery stoją A postawienie nowego serwera nie zwróciło by się wiec tu nic się nie ruszy chyba że zatrudnia oddzielnego informatyka który wykonywał by plan który miałby Sushi na ta grę to tyle ode mnie to widać po tym jak chętnie tu zaglądają czy też odpisują na nasze Posty nic sie nie zmieni myślę że w oczach Sushiego nie opłaca się to . Mogli...

Monday, October 8th 2018, 12:26pm

zmiany po aktualizacji ???

Ja jakoś nie widzę różnicy wiadomo że może szarża ci nie wejść i po prostu to pech ale kiedyś chyba było więcej expa z to ? ;p https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=2c5f3cc5b3

Thursday, January 18th 2018, 7:26pm

Kupię !!

Thursday, July 27th 2017, 10:39pm

Może jakiś letni event, albo na koniec sierpnia event na zakonczenie wakacji?

ja dalej się dziwie ze jeszcze to utrzymują bo jednak żadnych zmian nie widać choć teraz urlopy chyba maja

Friday, July 7th 2017, 12:41am

Czy aby na pewno wzmocienie przywołanych działa

poprawić heh dobre widzisz jak często wchodzą w TE jakieś zmiany ... ? jak często Administracja odpisuje na co kol wiek ? to odpowiedz sobie nawet jak byłby jakiś błąd kiedy byłby naprawiony ? na forum wchodzi tylko kilka osób a na grę kilkanaście obstawiam ze jest obecnie grających około 50-100 max aktywnych na forum może wchodzi z 5 - 10 osób

Saturday, June 10th 2017, 10:48am

Ponawiam problem ze zbrojownią

Konrad a możesz napisać konkretnie co macie gotowe co jeszcze chcecie poprawić i czy są jeszcze jakieś większe play na zmiany ? Wdzięczny będę za odp wie ze macie sporo do zrobienia na BW ale sam wiesz ze jak napiszesz raz na 1-4 miechy to ludzie mają pełno pytań