Search results
Search results 1-20 of 165.
Proszę o sprawdzenie aukcji wystawianych raczej przez 1 gracza i kupowanych przez kogoś z 6 epoki kto ma full PH . Chodzi o aukcje 3x17k PH Inny złom nie zachodzi jak wystawiam coś osobiście w podobnej jakości z trzema slotami niechce zejść nawet za 5k Uważam że jest to nie fer wobec reszty. 17k* 3 *40 dni daje już 2 miliony PH . Proszę o sprawdzenie . Dzięki Krinter.
nie ruszał bym tego co jest ewentualnie zmiany na nowym serwerze jedyne zmiany widzia ł bym w szkoleniu jednostek dla nie premium 1 slot z max 20 sztuk jednostek i dla premium wiadomo 4 sloty po 50 sztuk choć z tego co mi wiadomo Administracja nie planuje zmian.
bez premium można szkolić max 5 jednostek z 20 czy byli byście przychylni do zmiany ??? z 5 na 20 i z 20 na 100 lub 200 chyba że macie inne propozycje
jak w temacie jeśli ktoś cos ma proszę o kontakt
Odświeżam. MasterOfPuppets ma jakieś informacje nam do przekazania co jest planowane lub na co możemy czaka czego się spodziewać czy nie ma na co liczyć ?
MasterOfPuppets są jakieś plany rozwoju TE w najblirzszym czasie czy nie ma na co liczyć bedzie cos wgl. robione ?
czyli według was zwiększenie limitu szkolących jednostek nic i tak nie zmieni ? jest jakiś sposób by pomóc TE czy ta gra umrze smiercią naturalną tzn. brak zainteresowania ze strony Adminow 2 obozy graczy chcący nowości i tych co osiągnęli co mieli robią ustawki czy w co tam sie bawicie i nic nie chcą zmieniać po co wgl. taka gra wtedy ? Obecnie gra się by .... ? osiągnąć albo TOP 1 ? Mieć największa armie w jakiejś epoce ? Po co ? Może ruszenie w końcu tego ołtarzu co były propozycje by po rozw...
Czy jest szansa zwiększenia ilości szkolących się jednostek na stak do np. 100 lub 200 ? Jest szansa na Odpowiedz ze strony ADMINISTRACJI czy raczej niezbyt ? (
Potwierdza wymianę Tak duże tu aktywne grono że aż uświadomiłem sobie że nie ma co czekać xD
https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…ofile&uid=41555 Ktoś ma coś ciekawego w niższej Epoce ?
A są jakie kol wiek planowane zmiany na TEN rok ?
Ale co ty bys chciał Spiryt by ci odpisano ? Sam widzisz jak administracja tej gry czesto odpisuje :p
Czego wy oczekujecie że ktoś wam odpisze ? Ja dawno przestałem się już łudzić serwery pewnie dla nich są tak tanie generują przychód z naszej premki więc serwery stoją A postawienie nowego serwera nie zwróciło by się wiec tu nic się nie ruszy chyba że zatrudnia oddzielnego informatyka który wykonywał by plan który miałby Sushi na ta grę to tyle ode mnie to widać po tym jak chętnie tu zaglądają czy też odpisują na nasze Posty nic sie nie zmieni myślę że w oczach Sushiego nie opłaca się to . Mogli...
Ja jakoś nie widzę różnicy wiadomo że może szarża ci nie wejść i po prostu to pech ale kiedyś chyba było więcej expa z to ? ;p https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=2c5f3cc5b3
ja dalej się dziwie ze jeszcze to utrzymują bo jednak żadnych zmian nie widać choć teraz urlopy chyba maja
Tia pewnie obstawiam ze raczej można obejść się tylko smakiem
poprawić heh dobre widzisz jak często wchodzą w TE jakieś zmiany ... ? jak często Administracja odpisuje na co kol wiek ? to odpowiedz sobie nawet jak byłby jakiś błąd kiedy byłby naprawiony ? na forum wchodzi tylko kilka osób a na grę kilkanaście obstawiam ze jest obecnie grających około 50-100 max aktywnych na forum może wchodzi z 5 - 10 osób
Konrad a możesz napisać konkretnie co macie gotowe co jeszcze chcecie poprawić i czy są jeszcze jakieś większe play na zmiany ? Wdzięczny będę za odp wie ze macie sporo do zrobienia na BW ale sam wiesz ze jak napiszesz raz na 1-4 miechy to ludzie mają pełno pytań