Search results
Search results 1-20 of 313.
No i co z tą bitką? Miała być, a tu cisza. Widownia czeka!
Konto aktywowane ma ochronę. Może najpierw coś sprawdź zanim zaczniesz wysnuwać jakieś teorie. Zresztą bardzo dobrze to wiesz, bo ją miałeś. Wychodząc z takim stwierdzeniem po prostu chcesz odsunąć od siebie podejrzenia, że to niby nie Ty tam grasz.
Jeden z kolegów zauważył jak się pojawił. Posiada jeszcze ochronę gracza początkowego. Nie sądzę. Może się zalogować, ale chyba nie myślisz, że moje podejrzenia są oparte tylko na jednym logowaniu. Przez kilkanaście dni pod rząd logi Gladiatora i Johna Wicka były w tym samym czasie najwyższa różnica to 2-3 minuty. Zazwyczaj to było jedne logowanie w ciągu dnia rano, a następne w podobnych godzinach rano dnia następnego.
Logi Gladiatora na T1, do którego się przyznałeś zgadzają się z logami Johna Wicka, a także z aktualnym kontem Pionier w 1 epoce - aktywowanym wczoraj po banie, na które wróciłeś; więc o jakich bezpodstawnych oskarżeniach mówisz.
Quoted from "Spiryt35" A teraz znowu na t2 będę się kisić i wymianki domki robić a tak to by mieli z kim powalczyć. Ale cieniaski tak mają i kabluja ! Cianiasem to jest ktoś kto musi zaczynać ze wsparciem kolegi, milonami PH i 27 YRD'ami, aby przypadkiem atakując kogoś nie przegrać. Nie mam nic przeciwko, abyś wrócił na nowym koncie i grał uczciwie, z Twoją aktywnością i zaangażowaniem w grę bez oszukiwania będziesz ciekawym rywalem.
Nie no Rand, ale Pana Jarosława Kaczyńskiego, emerytowanego zbawcę narodu to szanujemy. Spirytusik chyba pożałuje, że uświadomił mnie o swoim istnieniu jako JohnWick na T2. //
sarecyn ID: 8403 JohnWick ID: 28892 Proszę o sprawdzenie, podejrzenie multikonta. Proszę także zwrócić uwagę na ostanie aukcje, czy nie było przerzucania PH w dużych ilościach pomiędzy tymi kontami. Wiem, że były.
Przypadkowy sukces podczas farmienia. Chyba za mocno go tam gnębisz, bo przeniósł się na T2 i tam terroryzuje okolicę. W 1 miesiąc, aż się świeci od YRD'ów, już wiem skąd te wały na PH w ostatnim miesiącu... Złapał mnie jak byłem ubrany w udźwig. Co prawda nie mam tylu YRDów, ale jakbym się ubrał odpowiednio mogłem mieć większe szanse. https://t2.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=4bb0c383ff Spiryt, może potwierdzisz, że JohnWick na T2 to Ty?
A z Gladiatorem jakieś sukcesy? Dawno nic nie było...
Pomyślałem o takiej nowej opcji jak redukcja obrażeń w procentach. Niezależnie jak potężna jednostka zaatakuje to obniża się jej atak o np. 20%, rosło by to jakoś 0,5% na poziom i maksymalna wartość może do 50%.
Młodzi muszą się wyszumieć. Raczej nic z tym nie zrobisz, nawet jak permbana dostaną to co to dla nich, nowe konta założą i będą robić to samo, chyba, że tak jak napisałeś; wprowadzenie opcji wiosek neutralnych i w przypadku usunięcia konta/bana takimi się stają. Jeszcze fajnie jakby się z czasem tam generowały jakieś losowe jednostki neutralne zależne od epoki, tak jak mamy bossów. Tak niedużo jak przy lokacjach.
Po to, aby nie było tyle surowców na serwerze. Nie potrzebowałbyś, aż tylu wagonów do transportu drewna.
Edit2. Mam wiele pomysłów jak ulepszyć tą grę. Nie będę tworzył nowych tematów, bo i tak nikt tego nie tego nie czyta. Tutaj uwaga, że Terroryzm jest trochę słaby. Wybiorę sobie Terroryzm, aby móc zrobić nalot 10 Gromami. Do usunięcia i zastąpienia, albo ewentualnie edycji do np. max 30 jednostek. Wprowadziłbym też automatyczne usuwanie kont/wiosek nieaktywnych po np. 18 miesiącach nieaktywności.
No i tak to wygląda właśnie... Ludzie się nudzą, próbują sami zresetować serwer.
Możnaby taką belkę dać w grze z linkiem do tematu i tam ankietę, czy resetujemy T1 na początek, albo oba serwery. I może jakiś grupowy e-mail do zarejestrowanych kont.
Rand, wiesz tak sobie myślę... Jaką Ci goście muszą mieć obsesję na Twoim punkcie, że specjalnie tworzą nowe konta i niszczą nieaktywne wioski, abyś Ty nie miał na czym farmić. No komu by się chciało tak robić? Chyba musiałeś im ostro zajść za skórę...
Ten awatar za 500k to ja kupiłem. Była to wymiana awatar śmierci na awatar ziemii, a taka cena, aby nikt się nie wtrącał w aukcje.
Sądząc po nazwach wiosek to na pewno ta sama osoba. W sumie to fajny pomysł wprowadzenie wiosek barbarzyńskich. Jeszcze fajniej jakby miały własne AI i potrafiły tworzyć jakieś niewielkie ilości jednostek, oraz może pod wodzą jakichś losowych bohaterów atakować nasze wioski Coś jak Natarzy w pewnej znanej grze gdzie należy wybudować budynek cud świata, aby wygrać serwer.
Sprawdź może, czy problem występuje także w innej przeglądarce. Może to być też przez pliki cookies, spróbuj wyczyścić w przeglądarce i zobacz ponownie.