Search results
Search results 1-20 of 77.
W związku z tym iż mamy nowy serwer każdy marzy o czymś wyjatkowym dla swojego Hero Czegoś czego nie ma na 1 serwerze pomine tu bizu bo to było dropione na serwerze 1. O biżu też marze ale: skórzana zbroja z 3 slotami może by prefiksowana to by było coś lub bronie z 3 slotami z zestawu krwawych lub płomienne. To by był sprzęt :0
Ja jestem w 4 epoce może z miesiąc powiem tak tam nawet strata badziewiastej armii boli i nie da sie jej odbudowa w 30 minut. Po miesiącu czasu ciężko mi wystawi silna armie a z ta nagonka na herosów to mega armie z 3 epoki po prostu doprowadza do tego, że nigdy jej nie postawie. Tak więc póki co to trzeba kombinować. narazie 3 epoka zmiata 4 epoke bez problemu.
Spoko hehe czytałem to ale chyba bez zrozumienia Dzięki
A Thorga czy mogła byś odpowiedzieć na moje pytanie czy 2 hero w obronie jeden 2 poziom a drugi 1 poziom dostanie za zabicie atakującego hero na 1 poziomie reputacje ?? 2 razy już nie dostałem dlatego pytam czy tak ma być.
Quoted from "Sunny" Ja zauważyłem inny problem który już był wcześniej poruszany w drugiej epoce sie na da zdobyć reputacji jeżeli sie ma dość wysoki poziom bohatera bo za tych słabszych sie nie dostaje a tych lepszych nie mozna ubić bez jednostek z AA W związku z tym mam pytanie do osób które wymysliły ten system jak oni sobie wyobrażali zdobywanie reputacji w drugiej epoce ?? Tu się nie zgodzę akurat bo każdy chce mieć bohatera nie do zabicia i odwrotnie każdy chce mieć pakera. Tak więc bohat...
Quoted from "Thorga" Wartości repa zaokrąglane są do pełnych liczb zgodnie z matematyczną zasadą zaokrąglania. dwoch bohaterów lvl 1 zabija hero lvl 1 dostają 1 repa do podziału 0.5 chyba się zaokrągla do góry (nie pamiętam). Powinno sie zaokrąglać do 1 ale tak nie jest ponieważ już 2 razy miałem taką sytuacje z tą różnicom że moi bohaterowie są na poziomie 1 i 2 a zabijany na 1. Powinno mi dodać reputacji czy nie ??
Pytanko takie jeśli w walce 2 bohaterów będących w obronie zabija bohatera na 1 poziomie do dostają po 0 reputacji czyli nic ?? żeby dostali po 1 punkt reputacji musieli by zabić bohatera na poziomie 2 ??
za szable i ostra tarcze drewniana mogę dać 3 cyfrowe sumy duże tak wiec jak chcesz to wystawiaj
Zbroja skórzana 2 lub 3 sloty Szabla 3 sloty ( nierealne marzenie żeby była jeszcze ostra, kamienna lub płomienna) ostry puklerz 3 sloty jakieś pierścienie i amulet z minimum 2 slotaim Kupiłbym to jak by ktoś takie coś sprzedawał Pewnie znudzi mi się ta gra prędzej niż takie coś dostane
No to już wszystko wiadomo. dzięki
To jest bug mi sie to samo zdarza zarówno z atakami jak i szpiegowaniem czasem wojsko samo gdzieś pójdzie. Dodam, że loguje się do gry przez historie i myślę, że w tym coś jest. Bo na milion procent wojsko czasem samo idzie.
jak wystawisz do dam nawet 40 ph a dam i więcej jak będzie trzeba
ja kupiłem tak jak wyżej napisałem już się bałem, że będę musiał wyjść z nim wyżej
89 oj drogo to kupiłem drogo
Jestem zainteresowany wystaw go. dam tyle ile będzie trzeba dać
http://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.p…&key=3c4768de4d Ondyna
Ja to bym proponował zrobić coś z tą biżuterią. Zwoje leca jak głupie a biżu wcale. Bez sensu to jest zeby od 1 epoki mieć zwoje a biżu gdzieś pewnie cudem wydropie w 6 epoce. Zrobic słabsze pierścienie i amulety w 1 epoce i coraz lepsze wyżej bo teraz to jest masakra
Ludzie ideologia tego Pana doprowadziła do mordu bo inaczej się tego nie da nazwać masy ludzi pochodzenia żydowskiego masy i jest ta ideologia zakazana do użytku publicznego. Można się z nią zapoznać ale tylko prywatnie. teksty z biblii koranu itp. to kawałki wycięte z religii która dana osoba wyznaje a każdy ma prawo wierzyć w co chce, ale nikt nie ma prawa go za to poniżać lub traktować jako gorszego. faszyzmy nie jest religią ale sposobem myślenia bardzo toksycznym i uważam, że nie można tole...