You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 907.

Wednesday, November 29th 2023, 10:55am

Author: Spiryt35

nowy wątek - powolne złomowanie pewnego multi klubu z 3e

Jerzys większego debila to ja nie spotkalem w życiu jak ty. Po pierwsze pisałem ci abyś do mnie nie pisał na grze a ty dalej swoje. Po drugie zesrany to ty byłeś podczas swojego oblezenia ze na jednego gracza taki strach cie oblecial ze stołecznej nie puściłes. Rozwalił wam wszystkie armie bez żadnej straty Po trzecie przeszedłem epokę wyżej nie dlatego że się takiego tchórza boje jak ty bo nie było się nawet kogo bać. Tylko mi nie pisz czemu cie nie zaatakowałem jak stałeś wszystkimi armiami bo...

Tuesday, November 28th 2023, 6:26pm

Aukcje

Ja skupuje i co z tego. Mam dużo pH cena jest odpowiednia, nie jest zawyżona za 3 slotowe więcej się płacilo wcześniej. Przeglądnij sobie historie skupowania A że zakończyłem grę to tylko sobie pykam i naloty robie. Więc nie będę wszystkim skupowac tylko wybranej osobie z która kiedyś grałem. A jak już chcą sprawdzać to te co podałem w innym temacie poprosze Lub teraz poszły 3xdag za 200k te runy nie są tyle warte.

Monday, September 11th 2023, 10:17pm

Aukcje

Proszę sprawdzić kto tak przerzuca te pH za tak zawyżone ceny Ciężkie Berło (1) 3 1 800 000 2023-06-14 01:36:42 Akcelerator Światła 1 500 000 2023-06-16 00:58:27 3 TIR 11 112 444 2023-06-16 14:50:23 Chaotyczny Miecz (TIR-TIR-TIR) 1 500 000. 2023-06-16 18:42:46 Ofiarny Hełm z przyłbicą (TIR-TIR-TIR) 7 130 000. 2023-06-16 19:39:15 Mroczny Sztandar (TIR-TIR-TIR) 3 121 000 2023-06-16 20:50:42 Pistolet skałkowy (EOL-EOL-EOL) 4 400 000 2023-06-17 11:01:58 Kamienna Kosa (WYN-WYN-WYN) 2 600 000 2023-06-...

Monday, September 11th 2023, 9:52pm

Aukcja

Tutaj nawet nikt się nie zainteresował tym, przypadek nie sądzę.

Monday, September 11th 2023, 9:42pm

Znikła armia

I proszę na inne skargi to nawet w ten sam dzień się administracja pojawia i blokuje. Na inne zgłoszenia zero reakcji, jak by to że ktoś inny złom sprzedaje nic nie warty za 3mln i po 1 mln nie wspomnę że człowiekowi znika armia przed samym atakiem i to prawie cała i dostaje minusa dla bohatera to wtedy administracji brak aby to wyjaśnić !

Wednesday, September 6th 2023, 9:28am

Znikła armia

Wczoraj zalogowałem się koło 19.00 na swoje konto. Jak skończyłem miałem całą armię. Dzisiaj jak wszedłem to miałem raport z ataku na mnie i okazało się że z mojej armii zniknęło 8400 piechoty laserowej przed atakiem. Bo nie mam dwóch raportów że ktoś mnie atakował dwa razy i skasował mi armie przy pierwszym ataku. Gracz który mnie zaatakował, zalogował się o 20.00 i do mnie ma prawie godzinę drogi. Więc nie mógł mnie zaatakować wcześniej i tylko jeden atak oddał. Moje ID 8403 Serwer Jukatan Mam...

Sunday, September 3rd 2023, 9:28am

MULTIKONTO, PUSHING // Proszę o sprawdzenie

Konto aktywowane nie ma ochronki, więc nie można zauważyć że się ktoś pojawił. No chyba że tak jak sushimake jak tylko płaczecie na forum to od razu on się pojawia. Może to on tak zauważa wszystko. Innymi sprawami się nie zajmuje jak tylko waszymi hmmm. Bo tutaj od tych spraw jest inny admin. Ale cóż koleżeństwo wygrywa. Szkoda czasu na pisanie z wami A ty jerzysku się nie wypowiadaj w tym temacie, bo tak wielki jerzys i wszyscy do niego od razu piszą i się skarżą. Wes mnie nie rozśmieszaj chłop...

Saturday, September 2nd 2023, 7:43am

Skąd wiesz kiedy to konto było aktywowane ? I dlaczego sądzisz że nikt się nie może zalogować o tej godzinie co inny gracz ?

Friday, September 1st 2023, 6:28pm

Wy to naprawdę macie coś z głową, bo nie grałem i nie zamierzam grać od nowa bo mam w 6 epoce konto z którego będę Jerzykowi niszczył multi i waszemu klanowi też się chwyci za bezpodstawne oskarżenia. Tyle w temacie.

Friday, September 1st 2023, 11:15am

Tys to chyba naprawdę jesteś upośledzony ! JohnWick grał ale ja mu nie skupowałem po zawyżonych cenach przedmiotów ! Bo cały czas jestem na urlopie. Ale nie martw się jak będę miał więcej czasu to ci zjadę ta 6 epokę tak że podbuduje ja jeszcze na tych wszystkich kontach Napisz pionku jak to przez ciebie dwóch graczy skasowało konta na t1. Chciało sobie podbić herosów w 3 epice i iść wyżej, ale taki frajer jak ty nie mógł ich trafić to im wioskę zabrał aby sobie ego podnieść jaki to wielki jeste...

Sunday, August 27th 2023, 9:52am

Od tej gry na tych swoich kontach tracisz wzrok ! Proponuję odwiedzić okulistę ! No chyba że da się z urlopu skupować i się nie logować przez 28 dni ?

Tuesday, June 6th 2023, 4:05pm

chcialbym zasygnalizować niszczenie gry TE

Tak oczywiście z rabarbar2 robię sobie skany mojego konta aby wiedzieć gdzie są moje armie abyś mógł zaatakować moja stolice. Gościu ty naprawdę masz ta gra dekiel zryty. A ty się wypierasz tych multi z 6 epoki i 3 epoki a i tak każdy wie że to twoje. Mi wystarczy jedno konto i będę każdemu pomagał co chce ci utrudnić grę. Bo z tego co widzę to jedynie tutaj w twoim realu możesz sobie z kimś popisać. Bo życie wirtualne ci padło !

Tuesday, June 6th 2023, 3:09pm

Każdy widzi jaki z ciebie płaczek wystarczy wejść na forum i poczytac, multi to ty jestes! A nie płakałem mi aby cię nie atakować ? Skrzynka to Pękala mi od twojego płaczu w wiadomościach. I dobrze robi ! Bo jesteś taki cienki że na słabszych swą frustrację wyladowywujesz A tak z innej beczki masz jakieś życie wirtualne tzn. rodzine, znajomych z którymi mógłbyś spędzać czas > bo z tego co zauważyłem to twoje życie w realu to ta gra. Ty to chyba wszędzie łazisz z laptopem i z wi-fi Ps. Moje multi...

Tuesday, June 6th 2023, 1:34pm

Uwaga płaczek w akcji Z racji że jak płaczliwy gracz płacze na forum to admini od razu reagują więc może zajmą się handlem. Bo walki takie tam robione są ze szok. Niedawno ktoś zakupił 5 avatarow po 10k a dziś nagle jeden idzie za 500k pewnie wyjątkowy znowu zwój

Friday, May 19th 2023, 11:27pm

Masz fantazje ! Żeby kogoś zezłomować to trzeba atakować ! A ty jak do tej pory nikogo nie zaatakowales ! Pokaż ile razy mnie atakowałem jak stoliczna tylko stała w stolicy ? Jedynie naliczyłem 10 pionków z twojej strony i co raz wpadłeś bo myślałeś że stolica pusta. Taki rozwalacz z ciebie że na ochronkach musisz jechać cały czas. Wyzwales moja stoliczna, ale jak się zgodziłem to od razu z tchorzyles Wpadnij po północy coś się tam wybuduje, morale sobie podniesiesz się niszcząc kilka jednostek ...

Friday, May 19th 2023, 9:50pm

Jakiś ty pokrzywdzony który nie oszukuje. Na początek to też poproszę aby 3 epoka nie mogła dołączać do expedycji 6 epokowych ! A dlaczego ? Bo tak sobie nabijasz bohatera a jak to robisz proszę bardzo. Zakładasz sobie expedycje z konta 6 epoki bohaterem co ma 1 lvl dołączysz swojego głównego i kilka sztuk 1 lvl bohaterów z czarami obniżającymi obronę nosowi z innych kont i tak co drugi dzień bo co dwa dni można dołączać do expedycji zgarniasz 27tys. Doświadczenia. W miesiącu możesz wykonać 14 d...

Thursday, May 18th 2023, 2:40pm

Ty masz coś z głową ? Tylko że ja ją wybudowałem donosicielu, więc ją sobie skasowałem. Stać mnie zeby sobie budować i kasować wioski. Jak będę chciał to będę przejmował i kasował wioski, bo nie jest to zabronione. Wystarczy że ty będziesz puszczac pionki po 14 h z innych kont co ci całe drzewo oddają i się nie budują. Boisz się że jak będę mieć wolnego słota to ci oblężenie założę ?

Saturday, May 6th 2023, 6:31am

Czym ty się chwalisz, nie każdy jak ty siedzi non stop od rana do 3 w nocy. Aby się odbudowywac. Ciekawe czemu tak swoich zlomowan chętnie nie pokazujesz jak ostatnio co po skakanie po innych kontach aby sobie pionki puszczać na stolice, sorki koledzy puszczają, zapomniałeś z tego wszystkiego o jednej armii. Proszę https://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.…&key=ca24c3bf13 Co do zwoju to masz rację, bo wcześniejsze takie zwoje nie były tak cenne jak twój i to parę lat temu co grało więcej osób. A ...

Friday, May 5th 2023, 10:36am

Przepraszam Twoich fanów że przypadkiem usunąłem linka Zapomniałem go sobie zapisać. Bo podziwiam w tak krótkim czasie uzbieranie yrd-ow nie tylko dla głównego boha ale także dla pobocznych nie wspominając o zwojach drogich. No ale jak się ma kilka 6 epok to można pokombinować z pH