Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Czy wy odp*cie??? siedzi sobie czlowiek cały czas na urlopie a tu takie wałki! bug w zmianie v 1.3.2 dotyczy urlopu a nalotów!!! dostałem naloty mimo że byłem na urlopie więcej niż 24h i nie robiłem wcale żadnych nalotów pomiędzy urlopami! z tego wynika że można bombić gracza dowoli przez cały okres przebywania na urlopie! właśnie straciłem wioskę na 45lvl przez BUG! dowody: http://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.p…&key=fe43f16779 http://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.p…&key=7f568e293a chcę mie...
mam już mniej więcej zorientowanie co się dzieje na T2 po kwartale, szukam klanu który prowadzi w miarę aktywnie działania wojenne albo w krótkim terminie zamierzę ów działania wprowadzić Jak ktoś mnie zna albo poznał wie że coś tam ogarniam ... więc jak brakuje wam gracza 3 epoki, pisać ... NAPISZ !!!
Trzeba sobie odpowiedzieć jaki jest stosunek wiosek w 5 epoce pod Czołgi, Piechotę oraz Piechotę Zmechanizowaną ? do stosunku w 6 epoce ? proporcje przeciwstawne są zdecydowanie na korzyść 6 epoki, jak by było odwrotnie i nadal by było po stronie 6 epoki można by debatować na ten temat Soren, jedna wioska nic nie zmieni ale dziesięć już tak ... Żeby tak prosto zobrazować: Strona A (5 epoka) ma: 6x kamień 3x papier 1x nożyce Strona B (6 epoka) ma: 7x papier 2x nożyce 1x kamień sądzę że taki jest ...
A że się dawno nie wypowiadałem wypowiem się teraz: między 5 a 6 epoką nie ma takiej przepaści, a dlaczego? a) w piątej epoce były budowane wioski przeciwko 4 więc praktycznie wszystko było pod czołgi, więc trzeba się dostosować b) bardzo duże znaczenie ma wybór herosa i sprzętu pod odpowiednie jednostki, żeby podnieść jakie militarną wartość c) będąc w 5 epoce przewidziałem wielkie armie 6 epoki i budowałem wioskę pod piechotę zmechanizowaną, można było wystawić około 100 na 20lvl, ale gdzie on...
Wycofuje, impulsywność naturą ludzką
Echidna nie wiem co zyskujesz pisząc to cały czas, ale zapewne niektórzy ludzie mają taką dziwną mentalność, multikonta jest to rodzaj "przewinienia" z którego cały czas podczas gry czerpiesz korzyści i nie da się tego cofnąć jednym kliknięciem, więc proszę cię serdecznie nie uogólniaj wszystkiego. A co do udowodnienia winy to chyba nie wiesz jak polskie prawo działa w praktyce.
po co kasować własną pracę i coś co przynosi zyski nawet niewielkie, tylko szkoda że gra nie była promowana zbytnio. Czekamy na jakiś fajny patch
ok, nie wywala, dziękować
Nie wiem czemu i dlaczego, bo wydaje mi się że wcześniej tego nie było. Ale jeśli chce szpiegować inną wioskę 1 jednostką Piechoty Laserowej, to w momencie kliknięcia "idź" wylogowuje mnie z gry, o dziwo jak szpieguje 2 jednostkami to już wszystko ok.
Respect dla Demona 33lvl w 1 epoce
Ja jestem na nie, bo od ilości wykonanych wyprawek zależy od tego jak blisko masz "lokacje specjalne", niektórzy siedzą przed kompem inny z rodziną a inni jeszcze pracują ... Chociaż w jednym masz racje, nagroda nie jest współmierna dla wszystkich, niektórzy samych run nałapali po przetopie na wartość 100.000 PH a inni praktycznie nic.
Ja byłbym chętny, sądzę że prawidłowo sobie poradzę z obsługą konta, na dodatek konto nadal będzie starało się zostać po neutralnej stronie.
Najchętniej trzy-pak runków, nie szczędzę PH
A co polecacie na 3 epokę, póki co leci standard :/ , zresztą w 6 też :/
Ja też nie widzę żadnej różnicy,
za dużo nie wniosłeś do tego topica .... up !
inicjatywa bohatera +5 punkty życia jednostek +10 atak bohatera +6 atak jednostek +2 proponuje 3.000 na początek, oferty na http://t1.czaswojny.interia.pl/r.php?r=4104
Ile byście dali za taki pierścień ? inicjatywa bohatera +5 atak bohatera +18 punkty życia jednostek +15 atak jednostek +10
coś czuje że w dziale skarg zrobi się większy ruch o ile to będzie widoczne podczas bitew/oblegów