Search results
Search results 1-20 of 338.
Quoted from "Kramer" to lepiej nie przechodź wyżej - ty możesz chociaż wybudować 10 samurajów a w 4ce nie da się zbudować 10 huzarów bez stolicy na chyba 25 poziomie na 19 można "aż" 5 wystawić
Pewnie po to jest to zrobione żeby ludzie nie grali tylko 2h w nocy oskubali sąsiadów i uciekali na urlop żeby nie można ich było pojechać. Już chyba była o tym kiedyś dyskusja.
Mój błąd nie zauważyłem wojsk z 3 epoki .
Tu ustawienie nie grało roli, tylko atakujący bohaterowie mieli za mały atak przeciwlotniczy żeby wykończyć latających bohaterów.
Wystawiony przez Ciebie zwój Płonąca Pochodnia Gwiazd został sprzedany za 129 Pkt Handlu. poszło za tyle ile chciałem na początku do zamknięcia
Już jest 122 a może ktoś się jeszcze dołączy do licytacji .
zawsze trochę zaoszczędzisz
110 i poczekam aż uzbierasz
ponegocjować zawsze możemy 117 obniżka 10%
Nadal aktualne (tak Aliar znów się chwalę )
Hehe rozszyfrowałeś mnie , nie daj Bóg żeby się teraz kupiec znalazł , ale zaryzykuję .
nadal aktualne, cena na samej górze choć trzeba przyznać że dla desperatów
Masażem się zrewanżuję a po colę już idę .
Zmodyfikowano koszty utrzymania jednostek w IV epoce, by lepiej oddać ich siłę względem ceny. A możesz podać jakie są te zmiany bo od wprowadzenia "reputacji" jestem na urlopie więc nie mam jak zobaczyć tych modyfikacji
Thorga pokaż wioskę w 4 epoce która może posiadać 200 woja . 25 poziom kopalni przy dobrym kwadracie z bonusami?? pewnie i to by było mało
Ja techy już miałem od jakiegoś czasu zrobione i wszystko szło w rozbudowę, przy 15 poziomie kopalni mogłem wystawić w najlepszej wiosce (nie chce tu skłamać bo teraz nie widzę wiosek) chyba około 100 ludzi (oczywiście 4 epoka). Analogicznie w 3 epoce mimo że miałem wioski wybudowane pod eko a nie wojsko, mogłem na poziomie kopalni 12-13 wystawić armie po około 200-300 ludzi, została mi jakaś bardzo stara walka z tego okresu http://t1.czaswojny.interia.pl/showmsg.p…&key=47310a9e40 na poziomie 16...
Cały czas czekam aż ktoś się pochwali swoją największą armią w 4 z jednej wioski, niestety na priv też nic nie przyszło .
Tak z ciekawości, jaka jest największa armia w 4 epoce z jednego miasta?? Ktoś się pochwali?? może być na priv . Aż żałuję że sam nie spojrzałem jaką ja mogę wystawić, ale teraz nie będę wychodził z urlopu bo zleci się stado sępów , a nie będę marnował weekendu dla samego pilnowanie herosa .