Search results
Search results 1-20 of 985.
Quoted from "plamberson" Oczywiście nie ma co porównywać BW do GF, jednak sądzę, że BW idzie w złym kierunku - nazywając swoją nową grę (wykonaną na kolanie i w paincie) grą sztandarową, bowiem TE wypada przy niej o niebo lepiej. W sprawie ekipy - kto szuka nie błądzi, ludzi można zawsze poszukiwać i stawiać na rozwój obu gier, a nie tylko jednej. Moim zdaniem mówienie, że TE było niezbyt udanym pomysłem to po prostu przyznanie się do nieudolności - gra ma dwa lata (niedługo druga rocznica - 15...
SKomentuję jedynie poniższy cyctat, gdyż nie mam czasu bawić się i czytać cały wątek, gdzie większość jest nie na temat Quoted from "plamberson" Przykładowo, co chciałbym ujrzeć kiedyś w TE: Doskonałą ekipę, która poświęca się swojej pracy, a nie ludzi, którzy robią grę, a potem ją rozwijają "jak znajdę czas między A a B", gdzie A to często lenistwo, a B, to brak motywacji.Doskonały design, pasujący do każdej epoki z osobna, a nie stalowe coś...Rozwój z prawdziwego zdażenia, zamiast zaprzepaścić...
Quoted from "KruczoCzarny" Vein - oficjalnie chciałem jeszcze tutaj podziękować Ci za pracę. Zrobiłeś naprawdę dużo dobrej roboty (chociażby praca przy raportach, która doprowadziła w dużym stopniu do sukcesywnego wprowadzenia Raportownika), i mimo czasami "ciężkich" warunków, robiłeś co trzeba i za to chwała No tutaj przesadzasz xD. Wprowadzenie Raportownika zawdzięczacie w 99% Alkuzadowi, chociaż część danych ściągnął z raportów znajdujących się na liście lokacji specjalnych i załatwiłem mu p...
Cóż na każdego kiedyś przychodzi ten czas, że rezygnuje. Tym razem ja kończę moją przygodę na tym forum. Mam nadzieje, że wyniknie coś z tego pożytecznego . Wiem, że przynajmniej część osób była niezadowolona z moich działań, więc może inny modek bardziej wam się spodoba. Rezygnuję z wielu powodów, głównie związanych z brakiem czasu i znużeniem. Miłej zabawy w TE
Wprowadzając chatbox generujesz jeszcze więcej zapytań i większe lagi na serwie. Z tego powodu na większych forach nie ma shoutboxów. IRC, live chat - to są najlepsze rozwiązania.
Quoted from "Awatar" No mi przeszkadza. Lubię uczciwą grę, a nie że koleś grający trzy miesiące przekazuje osadę kumplowi grającemu trzy dni I nagle taki trzydniowiec robi się hero. (oczywiście to tak w cudzysłowiu wszystko). Jeżeli uważasz, że dany gracz nie przestrzega regulaminu to zgłoś to w dziale skargi. Pamiętaj jednak, że gracze rezygnują z gry również na nowym serwie - to nic dziwnego. Warto zauważyć, że mała nieuwaga może doprowadzić do utraty wioch np. koleś nie logował się 2 dni, kt...
[prawdopodobnie rozwiązany] Problem z zakończeniem oblegu temat zamykam a zawartość twojego postu kopiuję do ww tematu
Oglądałeś Rambo ? On miał ponad sto Rambo a ty 300 Wietnamczyków
To zedytuj tutoriala - właśnie po to istnieje taka możliwość.
Quoted from "Thorga" Musiałeś usunąć wioskę. Nikt oprócz ciebie nie logował się na twoje konto. Chyba że był to ktoś, z kim mieszkasz - zapomniałeś się wylogować czy coś. Myślisz, że jeżeli ktoś miał dostęp do twojego konta to nie miał dostępu do wiadomości ? Co za problem wejść usunąć wioskę i komunikat... Zrób wywiad w domu czy czasami np. młodszy brat się nie bawił, bo to jest najczęstsza przyczyna takich wydarzeń gdy ip się zgadza.
Cóż na ten moment nie wiem kiedy będę miał czas aby coś takiego wykombinować. Na pewno nie w najbliższych kilka dni. A na ten pomysł wpadłem w momencie pisania o nim posta . Na ten moment mogę jedynie przypuszczać, że będę miał czas w sensownych godzinach w środę i czwartek.
bez ryzyka nie ma zabawy a zysk mniejszy . A tak na poważnie napradę wytnij z pamięci ten jeden temat o pushu i przestań się peniać tylko weź się za grę
Quoted from "Loboss" up doszedł grzmiący rewolwer / dworski muszkiet Tip: jak chcesz te przedmioty kupić to proponuję zedytować tytuł tego tematu - napewno przyciągnie większą uwagę.
gdzie się sypią ci banany ? ja tam widze jeden temat w pregiezu i wiadomo za co, a jak nie wiesz to zapraszam na irca
Quoted from "wASabi" taaaaaaaaaaak - Niezgłoszenie aukcji, w której wygrana znacznie przewyższa rynkową wartość runy może się wiązać z posądzeniem o pushing i w efekcie z blokadą konta. co to znaczy znacznie ? -ustalmy chociaż granicę np. 100% albo około 100% -wtedy i Thorga nie będzie ciągle zajęta rozpatrywaniem aukcji zgłaszanych przez co gorliwszych graczy...... @ Wasabi => NIC nie będzie ustalane odgórnie, anie przeze mnie ani przez kogokolwiek z forum czy też w grze - jak chcesz to sobie ...
1 - wasabi to było do nowego i do pozostałych ukaranych za tamten push i wyjaśnienie dla tych co nie zrozumieli tamtej sytuacji - nowy to taki nick . 2 - sztywnej granicy NIGDY nie będzie, to zostało powiedziane gdzieś na początku tego wątku i sytuacja się nie zmieniła i się nie zmieni. Dlaczego nie będzie też zostało napisane. Na co zwracać uwagę też. Poprostu zastanów się co byś zrobił zanim wpadłeś w tą bezsensowną paranoję. Jak nie wierzysz to przejrzyj sobie pręgież ile to osób zostało za p...
Nowy - kolejny "pokrzywdzony" przez los. To że ty dostałeś bana za jawną prowokację i wszystkie osoby biorące udział w tamtej szopce nie oznacza, że nie ma sensu zgłaszać. Ci którzy nie kumają - zrozumcie w końcu, że zostaliście ukarani za jawne oszustwo znając wszystkie konsekwencje swoich czynów, ale nie pomyśleliście o tym, że dostaniecie bana jak o tym na forum napisaliście i zgłosicie/chcieliście zgłosić oferty do opa. Wszyscy daliście się nabrać - pogódźcie się w końcu z tym. Esencję tamty...
Różnica: zasiadanie , multikonto
Quoted from "VeiN" W tym punkcie chodzi o to, żebyś np. nie dołączył postaci swojego kumpla, który jest na urlopie i podał ci hasło do swojego konta. Żeby było jasne przewałkujmy to w całości: multikonta nie są dozwolone. Granie za żonę/kolegę/psa sąsiada jest niedozwolone i karane. Nawet gdy raz ty opiekujesz się kontem kolegi i swoim i raz twój kolega opiekuje się twoim i jego kontem. Na konto kolegi można wejść jedynie po to aby włączyć urlop. Wszelkie pozostałe działania są niedozwolone, w ...