You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, October 5th 2008, 2:07pm

kupie dobre rzeczy moge duzo zaplacic

Potrzeba mi dobrych itemow, amulety, pierścienie, mogą być bez slotów, zbroje nie zwalniającą ruchu z dwoma lub 3 slotami, zwoje z wyższej półki dające premie dla jednostek, premie dla bohatera mnie nie interesują.

Płace na obecną chwile MAX 17 punktów, niedługo moze wiecej.

2

Sunday, October 5th 2008, 2:29pm

jeśli chodzi o zwoje to mam: "tajemniczy krzyk wisielca","spowolninie","wysysanie" nie wiem czy są dobre ale morze cię zainteresują

3

Sunday, October 5th 2008, 4:00pm

To jest lipa, tak zeby w runach wymagaly chociazby jednego THORa.

toldo

Beginner

• Send private message

4

Saturday, October 11th 2008, 8:20pm

Lśniący mag z głębin
Ur-Rad
Tylko dla butów
obr. boh. +4
ład. jedn. +12
atak jedn. +3

Dariuss

Unregistered

5

Sunday, October 12th 2008, 10:03am

O taaak! Nareszcie coś porzadnego? Ile za to chcesz?

toldo

Beginner

• Send private message

6

Sunday, October 12th 2008, 11:22am

Ciężko mi wyceniać na tym poziomie. :/ Czekam na jakąś rozsądną propozycję, Dziś wieczorem, albo jutro, pójdzie pod młotek ;)

/edit: znalazłem wycenę na 1-2 ph. Jak dla mnie to nieco mało. Za 3 pchnę.

This post has been edited 1 times, last edit by "toldo" (Oct 12th 2008, 12:23pm)

dariuss

Unregistered

7

Sunday, October 12th 2008, 2:59pm

daje 4;) moze wiecej;)

toldo

Beginner

• Send private message

8

Sunday, October 12th 2008, 11:48pm

No to puszczam ;)

dariuss

Unregistered

9

Wednesday, October 15th 2008, 12:55am

poszło za 3 ;p
Teraz runę rad bym chciał;p ma ktoś? moj malachitowy rycerz mroku poszedl za 15 ;p wiec moge kupowac;)

10

Tuesday, November 11th 2008, 6:58pm

Kupie dobre przedmioty;) Amulety, pierścienie, zwoje (tylko z najwyższej półki), zbroje z premią do inicjatywy. Płacę max 61 punktów handlu;)