You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

acmariusz

Trainee

• "acmariusz" started this thread

• Send private message

1

Friday, January 9th 2009, 5:43pm

Oddam konto

Oddam konto za niecałe 48 godzin
Rezygnuję z tej gry powód zostałem zablokowany przez jakiegoś Thorga bo zagrażałem innym którzy przegrywali walki mojej armii i nie mogąc sobie ze mną poradzić wymyślili sobie że mnie zablokują za wulgaryzmy
Bojkotuje tą grę i po odblokowaniu konta odchodzę
acmariusz / Klakier klan Radio Wolna Europa

acmariusz

Trainee

• Send private message

2

Friday, January 9th 2009, 5:46pm

oddam konto

P.S.obecnie zajmuję 834 miejsce i mam 3 wioski oraz 79 721 punktów

3

Friday, January 9th 2009, 6:37pm

pokaż Thordze jak Ciebie wyzywali (tak przynajmniej w pręgierzu napisałeś) to i oni łykną bana

acmariusz

Trainee

• Send private message

4

Friday, January 9th 2009, 7:28pm

wyzywanie

Gdybym wiedział że to będzie potrzebne to bym tego nie kasował;ale to nic by nie dało Thorga trzyma sztamę ze Scorpiussami

VeiN

Moderator

• Send private message

5

Friday, January 9th 2009, 7:37pm

RE: wyzywanie

Gdybym wiedział że to będzie potrzebne to bym tego nie kasował;ale to nic by nie dało Thorga trzyma sztamę ze Scorpiussami
xD To jest Operator gry i ma prawo ci konto zablokować jeżeli obraziłeś kogoś tak samo ty możesz zgłosić - podać link do wiadomości, w której zostałeś obrażony, a że widocznie nie wpadłeś na to, tudzież nie chciało ci się czytać regulaminów itp. to teraz miej pretensję do siebie :)
Masz problem z lokacjami specjalnymi ?
Przejrzyj temat => Lista lokacji specjalnych

acmariusz

Trainee

• Send private message

6

Friday, January 9th 2009, 7:47pm

.....

czytałem regulamin tylko ja nie jestem "kablem"a Scorpiussi i Thorga to mafia a ja w takiej grze nie chcę uczestniczyć

nerwus

Beginner

• Send private message

7

Friday, January 9th 2009, 9:18pm

Sądząc po twoich wypowiedziach coraz bardziej wydaje mi się, że naginasz prawdę. On cie wyzywał, ty go, on cię oskarżył na forum za obrazę a ty nie jesteś kablem więc wykasowałeś wiadomości, w których rzekomo cię obraża tym samym pozbawiając się możliwości obrony? Jakoś nie chce mi się wierzyć :huh:
I na dodatek oskarżasz Thorgę i Scorpiussa o zmowe :wacko:
Srutu tutu majtki z drutu.

acmariusz

Trainee

• Send private message

8

Friday, January 9th 2009, 9:24pm

....

Za 2 dni kasuje konto nie będę im dawał kasy za to że mnie blokują niech inni naiwniacy płacą tej mafii

nerwus

Beginner

• Send private message

9

Friday, January 9th 2009, 9:38pm

Nooo tak mafii pewnie Rosyjskiej. A Thorga to międzynarodowy handlarz bronią nuklearną?
Twoja wina? twoja, to że on cie też obrażał ( o ile to prawda ) nie zmienia faktu, że bana dostałeś słusznie. Było zachować się mądrzej i nie wyzywać, tak by nie było całej tej sprawy.
Srutu tutu majtki z drutu.

10

Friday, January 9th 2009, 10:16pm

Regulamin jest taki sam dla każdego gracza :)
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

cerberis

Intermediate

• Send private message

11

Saturday, January 10th 2009, 2:01am

Instytucja BAN został ustalony z jakichs przyczyn... wnoszac z dotychczasowych wpisow osobnika acmariusz, ze bardzo slusznie. 48h na ochloniecie, a ten dalej sie nakreca, no nic, sadze ze TE przezyje Twoj bojkot, sadze nawet, ze go niezauwazy ;)
UWAGA UWAGA.
BUGUSING NIEJEST KARALNY. MOZNA DOWOLNIE WYKOZYSTYWAC BLEDY W GRZE I NIEZOSTAC UKARANYM!!!!

JEZELI WYKRYJESZ JAKIS BUG DAJACY TOBIE PRZEWAGE NAD INNYMI GRACZAMI W GRZE NIEZGLASZAJ TEGO NIKOMU.
PODZIEL SIE RADOSNA NOWINA Z KOLEGAMI I CZERPCIE KOZYSCI Z TEGO TYTULU.
NAWET JAK WYJDZIE NA JAW, ZE KOZYSTACIE Z BUGA, TO NIC WAM NIEZROBIA!!!!!
BEDZIECIE BEZKARNI!!!!

12

Saturday, January 10th 2009, 2:20am

Sztuka wojenna :D, nie radzisz sobie z przeciwnikiem to wyprowadź go z równowagi :). Widać im się to udało z tobą zrobić :D.

13

Saturday, January 10th 2009, 11:08am

z chęcią przejmę konto