You are not logged in.

Prop

Intermediate

  • "Prop" started this thread

Posts: 199

Location: Opole

  • Send private message

1

Friday, May 1st 2009, 10:54pm

Niemożność założenia nowej osady...

Mam na pewno zrobione techy na 3 osady+stolica. Zlikwidowałem jedną starą osadę. Zrobiłem osadnika w innej. Jednocześnie mam założone oblężenie na zamianę (inna wioska, inne wojska).
Chcę założyć nową wioskę swoim osadnikiem ale pole wyboru mam cały czas na czerwono i brak możliwości wykonania tej akcji.

Czy to bug, czy o czymś zapomniałem?

PS.
ID: 17402 Login: Prop

This post has been edited 1 times, last edit by "Prop" (May 1st 2009, 11:05pm)


2

Friday, May 1st 2009, 11:41pm

z tego co pamiętam był już podobny problem po zakończeniu oblegu dopiero będziesz mógł wysłać osadnika

3

Sunday, May 3rd 2009, 8:13pm

Ja miałem podobny problem obleg musi sie skonczyc i bedzie ok

Prop

Intermediate

  • "Prop" started this thread

Posts: 199

Location: Opole

  • Send private message

4

Monday, May 4th 2009, 9:01am

Sunny,
sprawdziłem, że ktoś to zgłaszał, jak mnie ta sytuacja dotknęła. Ponieważ błąd nie został naprawiony, więc zgłosiłem to powtórnie.

PS.
Udało mi się założyć nowa wioskę po zakończeniu oblężenia.

Konrad

Administrator

Posts: 1,250

Location: Dark Portal

  • Send private message

5

Tuesday, May 5th 2009, 3:34pm

Naprawione.
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.


Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker

Similar threads