You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Habogan

Intermediate

• "Habogan" started this thread

• Send private message

1

Monday, October 5th 2009, 5:06pm

Konto 3 epoka - WRESZCIE DAJĘ WAM SPOKÓJ!

Nie, to nie pomyłka. Wreszcie forumowicze mogą odetchnąć. Kończe grę z powodu braku czasu. Myślę że warto będzie wymienić szczegółowo, dlaczego:
- gra się nie rozwija, twórcy "coś" robią, lecz na efekty przychodzi czekać miesiącami.
- żeby coś osiągnąć trzeba:
a) dostać się do czołowego klanu
b) zacząć grę bardzo wcześnie
c) rezygnować ze wszystkiego innego by ślęczeć nad TE
to właściwie wszystko.
Dane konta:
- 3 EP
- wszystkie technologie bojowe
- wioski na 4, 3 i 2 poziomie
- starannie wybrane poletka (może poza jednym ale za to ma 4 poziom)
- bohater na 21 poziomie i troszkę złomu
Jeśli zobacze chociaż jedno "mam arz 20 lad ej daj mi konto e moje gg ... plisplis :D :D :D :D :D :D" to usuwam konto i nikomu go nie daje.
Główny warunek: WIOSKI NIE MOGĄ DOSTAĆ SIĘ DO MW DROGĄ POKOJOWĄ (w końcu wojna to względnie uczciwa zamiana)

Chcę porządne argumenty za. Poświęcałem temu kontu mnóstwo czasu i nie chcę by zabrał je jakiś "mauy hartkor, ktury stracił kondo w wojńe z takim ńeóczciwym klanem na tedwa".

NIE MAM GG! Wiem ze moze i jestem prymitywny, ale jakos GG nie jest dla mnie synonimem slowa inteligencja (bez urazy dla normalnych uzytkownikow, chodzi mi o tzw. dzieci neo)

Wioski mozna szpiegowac dowolnie, 302 : 115 stolica, kazdy gracz chyba wie co dalej

Premium do 6 listopada
Podzielę się z wami najbardziej pożądaną prawdą, do której poznania świat dąży od milionów lat... 76 % populacji ma brzydki nos!

This post has been edited 1 times, last edit by "Habogan" (Oct 5th 2009, 6:45pm)

Aliar

Intermediate

• Send private message

2

Wednesday, October 7th 2009, 9:10pm

mam arz 20 lad ej daj mi konto e moje gg 0700666 plisplis :D :D :D :D :D :D
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

3

Thursday, October 8th 2009, 7:10am

Witam mam 14 lat, dużo czasu do grania,Doświadczenie z T2 W T1 mam konto ale zawaliłem i teraz jest słabe a nie chce mi się odrabiac lvl xd

Data dołączenia2008-08-31 11:46:04

PS:Nie zrobiłem" c" z kreską bo klawiatura nie reaguje xd /No racja nie pomyślałem jak nie dawno założyłem konto

This post has been edited 2 times, last edit by "Pila" (Oct 8th 2009, 9:31pm)

4

Thursday, October 8th 2009, 10:24am

Witam
Z chęcią przejmę konto do gry. Mam już doświadczenie, grałem do czerwca, później musiałem zrobić przerwę z powodu wyjazdu zagranicznego ale wróciłem. Mam czas, chęci a przede wszystkim umiejętności. Moje poprzednie konto rozbudowałem do ep3(top100 jeśli chodzi o ranking) i oddałem. Nie byłem raczej graczem który bawił się w budowę simcity.
Właściwie jestem cały czas dostępny jeśli chodzi o grę, więc nie byłem i nie będę jakąś tam farmą czy dawcą wiosek - praca przed kompem, telefon z wi-fi...

Jeśli konto trafi do mnie to zrobię z niego dobry użytek.

5

Thursday, October 8th 2009, 7:30pm

Piła, jakim cudem grasz 3 lata w TE? ;) Taki szczególik.

6

Thursday, October 8th 2009, 8:34pm

No chlopaki mieli racje troche sie zapędziłem

This post has been edited 1 times, last edit by "Pila" (Oct 8th 2009, 9:33pm)

7

Thursday, October 8th 2009, 8:51pm

Dziwne:P Czas Wojny istnieje od marca zeszłego roku, więc jakby nie liczyć to raptem półtora roku

Lomnas

Super Moderator

• Send private message

8

Thursday, October 8th 2009, 8:53pm

Niech gra ile chce;) A tymczasem Spam Mode = Off...
"Krytykować może jedynie ten, kto posiada serce gotowe do niesienia pomocy." William Penn

"Któż to tupta, tupiąc po moim mostku?" - "To!" S. King

Ha ha ha :D

Dajcie wasala;)

Habogan

Intermediate

• "Habogan" started this thread

• Send private message

9

Friday, October 9th 2009, 11:12pm

Prośba łukasza ma największy sens, wybaczcie ale nie lubię trzymiesięcznych półtorarocznych trzylatków :) Dobra, poczekamy troszkę może jeszcze ktoś coś napisze.

Aliar, nie umiesz udawać :) To sie robi tak: Mam arz tżerdzięsci lad i jestę hartkorę i npevno jag dash my svoe konto ja bendę za***** a jag nie dash to muj stary ktury pracuje w czarnobylu ći dokopie.

// i koniecznie "urwee ci tesz kabel od internatu!"
KC.
Podzielę się z wami najbardziej pożądaną prawdą, do której poznania świat dąży od milionów lat... 76 % populacji ma brzydki nos!

This post has been edited 2 times, last edit by "KruczoCzarny" (Oct 10th 2009, 2:45pm)

• Send private message

10

Wednesday, October 14th 2009, 12:32pm

A może mnie, choć mam same wady.

Gram krótko bo niewiele ponad 5 tygodni. Łupię i grabię na potegę, klanowiczów popędzam jak mogę aby grali jak najwięcej, siedzę jak purchawa w 1 epoce i mi na razie dobrze, choć powoli nudno, rozbudowa Totemów powyżej 20 poziomu, a zwłaszcza kopalni (bo ich po kilka) to udręka.

Jeśli byłbyś łaskaw, to oddam Twoje konto synowi (zamiast mu zakładać od nowa), a z niego jeszcze większy potwór ode mnie i ma wiele lat doświadczenia, co prawda nie w TE - bo aż tyle nie istnieje. Aha, wilków i psowatych nie lubię, choć myśliwym nie jestem i ich nie zaczepiam.

No, no to napisałem "...może jeszcze ktoś coś napisze."

================================================

Hmm, napisałem i co i nic - może powinienem był napisać że lubię Jakuba i , że byłem w Bamako?

This post has been edited 2 times, last edit by "Utnapisztim" (Oct 15th 2009, 1:24pm)

11

Friday, October 23rd 2009, 4:27pm

Oddaj wreszcie te konto i wychodź z urlopu-będę miał nową farmę.

12

Saturday, October 24th 2009, 1:23am

I powiedziala to najwieksza farma na T1:)

13

Saturday, October 24th 2009, 7:46pm

konto już chyba raczej nie do oddania skoro właściciel przez tyle dni się nie odezwał.