You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

121

Tuesday, October 20th 2009, 8:43pm

i jeszcze się poskarż,że grasz na samej stolicy i że 6 wiosek to zabraliśmy twojemu klanowi
AKUMA

122

Tuesday, October 20th 2009, 8:47pm

a fakt gram na samej stolicy, to znaczy stolicę buduję , a surowce biorę z wioch tych niższych. Wasza szkoła. A akurat mojemu klanowi to nie zabraliście bo jestem bezklanowy. Oj paris nie trafiłeś ? Co za pech. Już dawno mi możecie naskoczyć bo stolicy mi nie ruszycie i dla tego mam Was gdzieś :D

sorki za ewentualne obraźliwe treści.

123

Tuesday, October 20th 2009, 9:17pm

. Boski za tchórzostwo i ucieczkę do 4ep przed innymi, zdradę własnego klanu powinieneś knebel dostać :P
nie bawi mnie wypowiadanie sie w tematach zastepczych (ten juz takim jest )
ale odpowiem Ci parafrazujac jednego wszystkim zananego :
NIE stchorzylem i Nie zdradzilem klanu
poprostu wymagalo by to odemnie zbyt duzo roboty i nie bede zmnienial 90 % swojego wolnego czasu
wiec dobrze jest jak jest

:rotfl:
4 tydzien gram w TE ok 1 godz dziennie i powinienem urlop wlaczyc
Alucard mnie troche polubila nawet w 3 erze z lekka wzajemnoscia :P
nie naleze do graczy ktorzy slecza przy kompe 20 h/dobe wstaja o 3 w nocy
tylko po to aby zalozyc nastepna ochronke
ale znudzilo mnie to
w sumie to moze ze 2 ochronki mialem

w 3 erze staralem sie nie uciekac przed atakami rownorzednych graczy i nieraz Alucard wracala z samym bohaterem
przez ostatnie 4 tyg i takbym klanowi nie pomogl bo tak jak pisalem powinienem wlaczyc urlop bo 1 godz dziennie to nawet wszystkich lokacji nie zaliczam
wiec czasem tylko wpadne parunastoma Arkebuzerami i sakasuje jej poboczna armie i bohatera
wiec uwazem ze pomagam wiecej niz gdybym byl w 3 erze bo tam napewno musialbym urlop wlaczyc i niebyloby mnie wogole
a tak mam swiety spokoj od oblegow a atakuje mnie tylko zlosliwcy

powazna inicjatywa rozbujania gry wyladowala w misz maszu
ale pewno tylko po to zeby te 20 osob co wchodzi na forum nie zrezygnowalo z tego
i moglo choc troche poczytac nasze bezsensowne napinki
bo tym skonczy sie ten temat podobnie jak inne

124

Tuesday, October 20th 2009, 9:23pm

masz 100% racji Boski
i nie dyskutujmy już tutaj z panem Awatarem
to jego temat,wiec niech sam ze sobą pisze
teraz ma 2 konta na forum więc bedzie mu łatwiej :rotfl:
temat spadł do piwnicy,bo był niewygodny,chcieliśmy dobrze,ale niektórzy niewytrzymali i musieli załatwiać osobiste sprawy
AKUMA

125

Tuesday, October 20th 2009, 9:40pm

Panie paris ja nalegam ciągle byś się "informatyku" przedstawił.......

pyszczysz w praktycznie każdym wątku, wszędzie się chwalisz jaki to nietykalny jesteś, każdemu docinasz, ale odwagi nie masz by powiedzieć kim jesteś ????.......................

Co mamusia by klapsa dała ????

A może ktoś wie kto to ten paris ? Jak ma odwagę pyskować to niech ma odwagę czoła stawić......

Jedno jest pewne w klanie chaos osoby o nicku Paris nie ma, natomiast tutaj ta osoba wszędzie się udziela jak by to on(a)_ decydował o klanie chaos......

No chyba że .... no nieeeee....... jak to Elzutka by taką zagrywkę robiła to już naprawdę........ zero totalne :P

This post has been edited 2 times, last edit by "Aries" (Oct 20th 2009, 9:57pm)

126

Tuesday, October 20th 2009, 10:16pm

Mam dość głuich podchodów awatara w tej grze i na forum, proszę moderatorów po interwencje!

http://t2.czaswojny.interia.pl/?a=msg&do…=3258091&type=2

Nadawca: Awatar

Tytuł wiadomości: Paris ?
Data wysłania: 2009-10-20 22:10:57

no to sobie poparisujemy :P

127

Tuesday, October 20th 2009, 10:18pm

Buldog z PSD a nie z chaosu tak myślę ale nie na pewno .Podczas palenia mojej wiochy nawiązał coś o odpowiedzi na forum i tak wnioskuję że to on .90%
Nawet fotka pasuje

This post has been edited 1 times, last edit by "awa6661" (Oct 20th 2009, 10:35pm)

128

Tuesday, October 20th 2009, 10:18pm

po prostu uderz w stół.......

nawet podpisy pod spodem się zgadzają. tylko tekst zmienia. Ok niech mody rozstrzygną.

Ale Elzutko jak chcesz dyskutować to dyskutuj w swoim imieniu......

Zauważcie, tyle czasu jej nie było, a tylko trąciłem strunę że ona to Paris i moment reakcja......

zbieg okoliczności ?.... jasne....

ba to dla modów, ona tak z mety wiedziała w którym wątku i w jakim poście odpisać...... po tym jak na priv napisałem tak jak bym jej tam link do postu podał....... :D

echhhh..... babao.........

tym bardziej że cały wątek niedawno został przeniesiony, jasnowidzka jak rany.......

This post has been edited 1 times, last edit by "Aries" (Oct 20th 2009, 10:25pm)

Villentr

Trainee

• Send private message

129

Tuesday, October 20th 2009, 10:34pm

a zrobie se oftopa a co ... bo komentarze niektorych tutaj to totalna żenada, tym bardziej ze wiekszosc z was to dorośli ludzie

obstawiacie adamka czy gołote?

juz wiem zrobimy zlocik 4 klanow z top i wtedy zobaczymy czy co niektorzy odwaza sie wyskoczyć z takimi tekstami jak na forum

130

Tuesday, October 20th 2009, 10:39pm

żartujesz ??????.....

;)

ja się piszę do konfrontacji Elzutek vel Paris :D :D :D Ciekaw jesatem czy w cztery oczy też tak "chojrakuje" ;)

A swoją drogą był tu kiedyś jakiś zlot graczy z TE ?

This post has been edited 1 times, last edit by "Aries" (Oct 20th 2009, 10:47pm)

131

Tuesday, October 20th 2009, 10:58pm

Troszkę wyluzujcie bo to bez sensu.
Temat był poważny a teraz to KICHA

Wciąż zostaje kłopot ,bo jak widzę nic nie daje ani nasza pyskówka ani działania w grze typu palę bo mogę.
Jest mi żal graczy którym palę wiochy bo sam doświadczałem utraty wielu wiosek ,wiem jak to boli.
Nikogo to w zasadzie nie interesuje co się tu wyrabia znaczy się grę już olali sami twórcy nie zależy im już na rozwoju grywalnosci i zwiększenia ilości potencjalnych graczy .
Na pewno nie wpłynęły tak wielkie pieniądze żeby mogli powiedzieć mam złote sracze to mi wystarczy.
Dlatego tez dziwie się że nawet nie próbuje się chociaż czasowo wyłączać oblegów .
Można by było na przykład 2 miechy bez i 1 miechy z oblegami może to cos by urozmajciło gre.
Myślę ze takie posuniecie nie było by dużym kłopotem.Niby nic ale doświadczalnie spróbować warto .

A można też wprowadzić blokade oblegów na nowo powstałą wioskę przez okres 1 miesiaca (dostosowane do kazdej epoki)i było by to to samo a i chyba prostrze do zastosowania .Stawiasz wicheę na dobrym poletku i wiesz że wciągu miesiąca masz czas na rozbudowę tak by móc sie jako tako bronić .
Jesteś w klanie masz jeszcze większe szanse na obronę bo stawiają wioski pod armie też twoi kolesie przestajemy byc bezbronni przeciw silnym klanom.Warunek tylko nowe wioski ochrona przed oblegiem prosty kod i mało kłopotu z wprowadzeniem do użytku.

This post has been edited 2 times, last edit by "awa6661" (Oct 20th 2009, 11:09pm)

132

Tuesday, October 20th 2009, 11:08pm

A po co ?

Palą inni palę ja po prostu. I np. mam w nosie pogrużki od pewnych bossów z topowych klanów bo co mi zrobią jak na samej stolicy jestem ?

Palić, palić, palić, aż "vipy" zaczną sobie o czymś takim jak osadnik przypominać i budować wioski ze swoich surowców.

Ochronka przed paleniem po oblegu jak widać nie przejdzie bo "starzy gracze" by oberwali, więc palić........ wszystko co się nawinie tylko palić.....

:P

z pozdrowieniami dla chaosu i psd-e :D

133

Wednesday, October 21st 2009, 12:02am

to sie nazywa efekt domina ;)

chaos zameczyl pare osob ktore teraz beda meczyly caly serwer ^^
ale moze to i lepiej...

z dwojga zlego lepiej zebyscie walczyli miedzy soba jak z chaosem
szkoda im oddawac expa bo chlopaki wlasnie na to licza
nawoluja do pomocy/walki/sojuszy a tak naprawde chodzi im tylko o to zeby mieli na kim podbic bohaterow na 30+ lvl

wiec olejcie chaos i walczcie z soba nawzajem
w walce z rownym graczem macie przynajmniej szanse sie czegos nauczyc i podszkolic technicznie

134

Wednesday, October 21st 2009, 6:58am

Panie paris ja nalegam ciągle byś się "informatyku" przedstawił.......

pyszczysz w praktycznie każdym wątku, wszędzie się chwalisz jaki to nietykalny jesteś, każdemu docinasz, ale odwagi nie masz by powiedzieć kim jesteś ????.......................

Co mamusia by klapsa dała ????
A może ktoś wie kto to ten paris ? Jak ma odwagę pyskować to niech ma odwagę czoła stawić......
Jedno jest pewne w klanie chaos osoby o nicku Paris nie ma, natomiast tutaj ta osoba wszędzie się udziela jak by to on(a)_ decydował o klanie chaos......

No chyba że .... no nieeeee....... jak to Elzutka by taką zagrywkę robiła to już naprawdę........ zero totalne :P

dostałeś info na priva
ale nie umieć z 11 osób wyłowić 1 to jest żenujace

ps.wypowiadam się w każdym wątku? czyli w dwóch
i nie mówie,ze jestem nietyklany.stwierdzam tylko w nawiazaniu do tematu,że gdybym wyskoczył na wymiane wiosek z klanu to nie dasz rady zabrać mi wioski
zresztą temat zmian w paleniu uległ już degradacji do śmietnika
pozostał niesmak i tyle

ps2.a można mieć na forum 2 konta???

Dwóch AKTYWNYCH kont (używanych równocześnie) nie można mieć.
//Lomnas
AKUMA

This post has been edited 3 times, last edit by "Lomnas" (Oct 21st 2009, 8:57am)

• Send private message

135

Wednesday, October 21st 2009, 10:56am

Bardzo dawno temu, tak dawno, że już nie pamiętam nazwy tej gry, była sobie gierka, w której gracz po ataku na miasto/wioskę miał możliwość wyboru, czy chce ją złupić, czy zrównać z ziemią. Wprowadzenie takiej modyfikacji do kodu gry, a przecież istnieje mozliwość zniszczenia wioski, nie powinno stanowić dużego kłopotu. Nie chce mi się wdawać w dyskusję nt. poziomu trudności, bo wiem, że Ci którzy piszą wiedzą, że dopisanie czegoś takiego jest proste.

Wracajac do tematu, wtedy, gdy idziesz grabić i wygrywasz/nie napotykasz oporu, wyskakuje pop-up z wyborem:
1. Czy chcesz zabrać surowce [zwykły mechanizm grabienia]?
2. Czy chcesz spustoszyć wioskę [wraca ona do statusu zwykłego pola]?

Logicznym byłoby nie dawać zadnych surowców w drugim przypadku. Dla ograniczenia zapędów niszczycielskich możnaby wprowadzić "opłatę za niszczenie", bo Twoja armia się zmęczyła :-), i nawet, ale to byłoby już trudniejsze do modyfikacji, wprowadzić mechanizm wzrostu opłaty ze wzrostem ilości spustoszeń, tak jak mechanizm wzrostu kosztów exp/budynków itp. wraz ze wzrostem ich poziomu.

Co do propozycji areny, fajna, widzę, że niektórzy grywają w Runescape. Możemy się tam spotkać.

136

Wednesday, October 21st 2009, 12:22pm

lepiej jest możliwość od razu spalenia wioski :)