You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, April 26th 2011, 4:26pm

przejmę konto na t1

gram trochę na t2 (cocroach)w klanie bga jak ktoś znudził się już graniem lub po prostu nie ma czasu może swoje konto powierzyć w moje ręce
dlaczego? chciałbym mieć trochę wieści z t1 ciekawość o przedmiotach które można zdobyć
najlepiej żeby była to 4 epoka
pozdrawiam

ps: to konto na t2 przejąłem jak wujek mi grę pokazał ^^

This post has been edited 1 times, last edit by "Cocroach" (Apr 26th 2011, 4:34pm)

2

Saturday, May 7th 2011, 12:42pm

może już ktoś się znudził graniem

3

Saturday, May 7th 2011, 12:54pm

Zacznij od nowa i tyle, zanim dostaniesz jakieś dobre konto to sobie bardzo długo poczekasz. Lepiej samemu na swoje zapracować.

4

Sunday, May 8th 2011, 9:01am

chyba tak

Golem

Intermediate

• Send private message

5

Sunday, May 8th 2011, 11:40am

dam Ci dobrą radę napisz do któregoś z klanów bc oni mają dużo wolnych kont:) napewno Ci któreś użyczą :rotfl:

6

Sunday, May 8th 2011, 12:14pm

Darek, nie pisz takich rzeczy, to zniechęca nowych graczy. Kto by chciał grać z oszustami? A po za tym Soren i spółka jego kont to nie wszyscy. :P