Operator serwerów T1 i T2 Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta. Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
-------------------------------------------------------------------------------------------- Graj Muzyko! Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0
gizlo, te amulety są warte max 800. Jakbyś dał 1k, może 2k PH to bym Ci uwierzył. Ale Ty dałeś 18 razy więcej!
Operator serwerów T1 i T2 Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta. Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
-------------------------------------------------------------------------------------------- Graj Muzyko! Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0
nie wiem ile one są warte,nie było to zrobione specjalnie.jak sobie chesz.w takim razie proszę o zablokowanie konta na stałe i nie mam ochoty bawić się w tą gre,płacić za premium i czekać jak ktoś mnie za jakieś urojenia zawiesi.Pozdrawiam
ejjj nie przesadzajmy że sa warte 2k
Na T2 kupiłem za prawie 4k bo ktoś na chama mnie przebijał
później jak odkopałem w złomie to sprzedałem jednego za 4,1k a drugiego za 2,8k
więc jesli ma ktos PH i bardzo potrzebuje to cena do 5k wydaje mi się sensowna
o_0