Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
nie rozumiem dlaczego ma być do 45 poziomu bob a nie do 50 lub 38? Dlaczego równanie w dół a nie w górę czyli powyżej tych co już rozbudowali wioski.
This post has been edited 2 times, last edit by "jerzys" (Dec 8th 2014, 11:02am)
Pomysl 1:
dla mnie najfajniejszym elementem byla by wymiana surowcow w grze u NPC za dni premium - na t2 mam cos okolo miliard metalu - nikt mi go nie wyniesie ja go nigdy nie wydam.... po co nie wiem wymienil bym go na uran czy tytan placac dniami premium a stosunek wymiany hmm 1:100 albo 1:1000 (w ogame maksymalnie jest 1:5 w zaleznosci od serwera bodajrze ale TE to nie ogame... - ich kurs jest pewnie tak niski zeby zachecac do zakupu premium...)
Pomysl 2:
Exploracja mapy Gwiezdnej (dla 5 epoki w zwyz) - budowanie sond i exploracja kosmosu - moze jakies walki z Obca rasa ....
Pomysl 3:
Juz kiedys odrzuciliscie go - ale nadal uwazam ze aplikacja IOs czy Androida - to dobry kierunek rozwwoju gry - o ile ma sie rozwijac - ze 2 lata temu admiini napisali ze nieplanuja takiego rozwiazania - patrzac na konkurencje to byl to dobry pomysl - farge empire i inne takie sa juz na IOs ....
Pomysl 3:
Ergonomia gry - stakowanie run jest - czemu nie chcecie stakowac innych przedniotow - przeciez sprzedanie np 10000 tysiecy trzewikow w grupach po 8 sztuk - jest poprostu nudne - i nie buduje community w grze - jak by sie stakowaly latwiej bylo by je sprzedac i nie bolala by tak reka od klikania... - od razu mozna bylo by cala zbrojownie przebudowac bo ilosc bledow generowanych przez ajax....
jerzys skoncz z tym prosze jak bys nie latal bombami tylko gral jak czlowiek to bys nie plakal z levelami
A jednak jeszcze raz napiszeWitam,
na chwilę obecną skłaniam się ku bobowi ograniczonemu do 45 poziomu. Natomiast w miarę możliwości chciałbym by razem z nim pojawiła się możliwość "szybkiego" budowania tak by gracze wysokopoziomowi też mogli się rozbudowywać, a nie kisili się z surowcami.
Cały czas czytam Wasze uwagi i argumenty.
Paraolimpiadę czas zacząć.....Witam,
na chwilę obecną skłaniam się ku bobowi ograniczonemu do 45 poziomu. Natomiast w miarę możliwości chciałbym by razem z nim pojawiła się możliwość "szybkiego" budowania tak by gracze wysokopoziomowi też mogli się rozbudowywać, a nie kisili się z surowcami.
Cały czas czytam Wasze uwagi i argumenty.
Niezależnie, który bob ostatecznie zostanie udostępniony chcę by trwał na tyle długo by każdy mógł skorzystać.
Pozdrawiam
SM
Forum Software: Burning Board® 3.1.8, developed by WoltLab® GmbH