Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Paraolimpiadę czas zacząć...
No bez jaj... dlaczego akurat 45 lvl? jeśli bob ma być dla tych co awansowali lub awansują i mają niski poziom to max 35-40 lvl powinień być... według mnie to coś nie halo ten limit.Witam,
na chwilę obecną skłaniam się ku bobowi ograniczonemu do 45 poziomu. Natomiast w miarę możliwości chciałbym by razem z nim pojawiła się możliwość "szybkiego" budowania tak by gracze wysokopoziomowi też mogli się rozbudowywać, a nie kisili się z surowcami.
Cały czas czytam Wasze uwagi i argumenty.
Niezależnie, który bob ostatecznie zostanie udostępniony chcę by trwał na tyle długo by każdy mógł skorzystać.
Pozdrawiam
SM
Yhm, teraz okazuje się, że aktywna gra w zgranym zespole, która pozwala osiągnąć przewagę jest dopingiem. SpokoParaolimpiadę czas zacząć...
Raczej: doping czas ograniczyć ...
Nie rozumiem tej całej "mowy nienawiści", przecież mnie to dotknie tak samo jak Was...
a w klanie mam graczy, których to dotknie jeszcze bardziej niż mnie...
Potraktujcie to w ten sposób: boba nie będzie już nigdy ale Ci pechowcy, którzy mają jakiś budynek <45 lvl raz w roku będą go mogli podciągnać za 1/5 wartości. To lepiej brzmi.
Szkoda, że nie ma dostępu do statystyk (zbiorczych, ogólnych) serwerów.
ilu graczy aktywnych i jak bardzo aktywnych, jakie mają poziomy budynków, zapasy, itd.
Może te obiektywne dane (i ich zmiana w czasie) by Was przekonały że warto i należy ratować t1 / t2.
jerzys mam nadzieję, że mam Twoje poparcie i mogę zacząć wojować na forum od nowego roku?
gdzie jeden nalot i brak możliwości obrony jest po wiosce
This post has been edited 1 times, last edit by "jerzys" (Dec 10th 2014, 6:19pm)
Forum Software: Burning Board® 3.1.8, developed by WoltLab® GmbH