W związku z dotychczasowym brakiem jasnej informacji na temat tego, że należy zgłaszać chęć zakupów powyżej ceny rynkowej (za co przepraszam), postanowiłem skrócić wszystkie obecne bany związane z handlem o połowę.
W związku z dotychczasowym brakiem jasnej informacji na temat tego, że należy zgłaszać chęć zakupów powyżej ceny rynkowej (za co przepraszam), postanowiłem skrócić wszystkie obecne bany związane z handlem o połowę.
haha
i co mam Ci za to dziekowac? lepiej zainteresuj sie gra, to wtedy bedziesz wiedzial co sie dzieje i nie bedziesz takich bledow popelnial![]()
![]()
![]()
nie jestes na biezaco i takie dzialanie jak dla mnie zniszczy ta gre.
osobiscie uwazam ze takie bzdurne dzialania nie sa budujace dla inncyh graczy![]()
dodam do informacji dla wszystkich ze dostalem bana, bo kupilem dwa zwoje po 120 - 150k gdzie ceny wzrosly z 10k na 50k
zalezalo mi na pozyskaniu zwojow i dalem wysoka cene, bo nie moglem byc na grze, gdy konczyla sie aukcja
pozdrawiam serdecznie
Forum Software: Burning Board® 3.1.8, developed by WoltLab® GmbH