Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 2 times, last edit by "baalzamon" (May 18th 2019, 5:59pm)
daj mi bana stałego na grę,po co będziesz udawał ,ze coś robisz,tam gdzie jesteś potrzebny nie reagujesz,wymyślając głupie argumenty byle tylko nie ruszyć jarosława2,robi wałek za wałkiem a przedstawiciel administracji pisze ,ze nie ma dowodu ,śmich na sali się rozlega po takim tekście,
mogłabym to zrozumień gdybyś znalazł się w administracji gry jako pracownik P.Prasala,ale TY grałeś tu i bardzo dobrze wiesz co można zrobić a co jest nie możliwe do zrobienia w tak krótkim czasie,wiesz i nic nie zrobiłeś żeby temu procederowi zapobiec lub go ograniczyć,bo nie masz na to dowodów ,dowodem jest sam rozwój stolicy i hero jerzysa vel baalzamona,
banujesz spiryta ponoć masz dowody banujesz innych z dowodami czy bez ja tego nie wiem,jerzysa vel baalzamona nie banujesz bo albo Ty jesteś głupszy od niego albo masz nakaz od przełożonych ,że on jest nietykalny bo płaci premium za powiedzmy 10 kont,
według mnie macie układ z tym graczem i to jest świństwo Tobie jako byłemu graczowi po prostu nie wypada brać w tym udziału ale w tym wypadku jest inaczej
teraz sobie banuj mnie mam to wiesz gdzie
Aga