Słówko wyjaśnienia, w sumie nie muszę ale mogę :-) z pozdrowieniem dla Jagny, może doceni, może zrozumie, może "ignore" zdemie ;-)
Szkoda mi też czasami Dawidka który miota się i wyciąga wnioski poronione jakby mu połowa neuronów przestała działać w glowie (z tych co w ogole dzialają)
więc:
- konto wziąłem dla syna. syn gra w 3 e, a chciałem zeby trochę ze mną pograł, wiecie, ojciec z synem, epickie oblegi, itp.
- syn wzgardzil moimi planami, wolał swoje konto w 3e
i koniec tematu syna. na konto nawet sie nei zalogowałem, choćby raz. nawet nie wiem w jakiej epoce było.
w przeciwienstwie do pwnych graczy, nie mam wolnego czasu zeby sie logowac na cudze konta
moje absoprbuje mnie w 300 %
potem mi sie temat przypomniał. jest konto. nie ma gracza.
wiec znalazłem zasłuzonego dla BC gracza, który kiedyś swoim rozsadkiem i kultura poakzywał nam (w BC) wszystkim że mozna, i trzeba, i namówiłem go na powrót do aktywnej gry.
i gra :-)
i koniec tematu akle nie koneic teorii spisckowych domorosłych macierewiczów

)))
ubaw po pachy
chwila szczerości wywaolana zupa piwną i koniec ubawu :-)
ps
wszelkie zmiany na koncie zostały szczegółowo opisane do KC
z kontem nei ma zadnej zakazanej aktywnosci (czasami do mnie pisze i jest miło ale polowa zuli to robi, bana za to nie dają .... )
:-D
EDIT
dodam jeszcze, że nasz przyjaciel, grający teraz na tym koncie, powrócił do gry w TE po ciężkiej chorobie w życiu realnym.
Więc życzymy i zdrówka i dobrej zabawy w TE :-)