You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, June 3rd 2008, 9:52am

namiot zmyslow a dwie wioski

Czy moze ktos naswietlic zasade dzialania tego budynku?
Czy to jest tak ze jak mam wioske A i w niej namiot na pierwszym poziomie to armia z tej wioski moze raz zaatakowac armie oblegajaca inna czy swoja wioske?
Czy tez moze powoduje to ze armia z innej wioski moze raz zaatakowac armie oblegajaca wioske A?

Gilean85

Intermediate

Posts: 209

Location: Częstochowa

  • Send private message

2

Tuesday, June 3rd 2008, 10:57am

RE: namiot zmyslow a dwie wioski

Czy moze ktos naswietlic zasade dzialania tego budynku?
Czy to jest tak ze jak mam wioske A i w niej namiot na pierwszym poziomie to armia z tej wioski moze raz zaatakowac armie oblegajaca inna czy swoja wioske?
Czy tez moze powoduje to ze armia z innej wioski moze raz zaatakowac armie oblegajaca wioske A?


To jest tak że jeżeli jesteś oblegany i jesteś w klanie posiadasz namiot na poz 2 czyli twój klan będzie mógł zaatakować oblegających 2 razy.
I na odwrót jak ty oblegasz
Nick: Lukas
Klan: Imperium Romanum( reaktywacja na becie sojusze jak z alfy)- narazie bez klanu ale niech pozotanie wpomnienie :)
ID: 1176
Serwer: T2 ( T1- dawno dawno temu w odległej wiosce :) )

Elif

Beginner

Posts: 16

Location: Łódź

  • Send private message

3

Tuesday, June 3rd 2008, 11:30am

Ale liczy się suma wszystkich namiotów we wszystkich wioskach czy tylko w obleganej wiosce ??

Gilean85

Intermediate

Posts: 209

Location: Częstochowa

  • Send private message

4

Tuesday, June 3rd 2008, 11:33am

Tylko w obleganej wiosce :)
Nick: Lukas
Klan: Imperium Romanum( reaktywacja na becie sojusze jak z alfy)- narazie bez klanu ale niech pozotanie wpomnienie :)
ID: 1176
Serwer: T2 ( T1- dawno dawno temu w odległej wiosce :) )

5

Tuesday, June 3rd 2008, 11:49am

A jesli mam klan jednoosobowy to czy moge swoja druga armia atakowac?
Czyli nie ma najmniejszego sensu budowac namiotu w stolicy skoro ona nie moze byc oblegana:d