You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, February 24th 2009, 8:40pm

Oddam konto - 4 epoka - 575k pkt - top 80

Witam,
juz od pewnego czasu zastanawialem sie nad tym czy oddac konto czy dalej to ciagnac,
zawiodlem sie troche na tej grze, myslac ze gra bedzie coraz ciekawsza z czasem, tymczasem jest zupelnie odwrotnie (wg mnie).
Konto w 4 epoce, 4 wioski (do piatej brakuje tylko osadnika i dobrego terenu), konto premium do kwietnia, bohater aniol 25 lvl, kilkaset PH i takie tam ;)
chcialbys przejac konto? Napisz to w tym temacie nie zapominajac o dopisaniu: Dlaczego chcesz to konto? Jakie masz doswiadczenie w grze? i takie tam ;)
pozdrawiam

2

Wednesday, February 25th 2009, 10:21am

Ja chętnie przejme to konto, gram w tą gre od początku jak jeszcze była alpha, caly czas ide w góre. znajduje się obecnie w 3 epoce. ok 213k punktow na obecna chwile ale idzie w gore caly czas.
Oczywiście to konto usunę jeśli oddasz mi swoje i zobowiązuje się, że zmienie adres e-mail by nie było nieporozumień. Myśle że to mi oddasz to konto. Pozdrawiam

3

Wednesday, February 25th 2009, 9:39pm

Sprawdź proszę PW.

4

Thursday, February 26th 2009, 12:34am

konto wedruje do gracza "starplash"
//do zamkniecia