You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, March 25th 2009, 9:22pm

POGROMCA

POGROMCA

Amulet/Pierścień

HAAL-HAAL-NYD

Działa na naszego bohatera (1 jedn)

Krąg Żywiołów 8
Ilośc poziomów 8

Ilość ładunków 3

Rundy działania 1
Rzucany na początku rundy

Szansa na szarże +15 (+2 /POZ)
Modyfikator ataku dla szarży +2 ( 0,1/POZ)


Za wyceny typu z tylko dla kolekcjonerów z góry dziękuje.

re

Na moje podkręca skille herosa - krąg żywiołów czyli człowiek, jasne będzie jak się użyje. Bardziej ciekawi mnie info o ilości ładunków wcześniej spotykane było 1 w tym jest 3.

This post has been edited 1 times, last edit by "Khainn" (Mar 25th 2009, 10:30pm)


Lomnas

Super Moderator

Posts: 960

Location: Kraków

  • Send private message

2

Wednesday, March 25th 2009, 9:26pm

Ale to prawda;)
W przypadku gdyby ktoś posiadał taki cudowny pierścień/amulet i miał człowieka taki zwój jest bezcenny:) Jeżeli miał bym go kupić to nie zawahał bym się dać nawet 50ph.
Ale niestety nie mam takiego cudeńka jak pierścień(3)...
"Krytykować może jedynie ten, kto posiada serce gotowe do niesienia pomocy." William Penn

"Któż to tupta, tupiąc po moim mostku?" - "To!" S. King

Ha ha ha :D



Dajcie wasala;)

3

Wednesday, March 25th 2009, 10:19pm

Nie chce wam psuć zabawy ale ten zwój jak większość innych do biżu można sobie zalaminować i postawić na półeczce.
Po pierwsze nie ma go gdzie włożyć i pewnie przez najbliższy rok dalej nie będzie. Po drugie jest to zwój dający szarże herosowi ( nie wiem czy wszyscy na to zwrócili uwagę) i działający tylko w pierwszej rundzie. Gdyby to działało przez całą walkę to był by to wypas, a tak to 99% ataków z szarżą herosa i tak pójdzie w jednostki dając minimalną korzyść.

Dlatego moja wycena to 1PH - w celach kolekcjonerskich :P .

Aliar

Intermediate

Posts: 388

Location: Mezopotamia

  • Send private message

4

Thursday, March 26th 2009, 7:34am

No nie wiem. 5 bym Ci dał ;)
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

5

Thursday, March 26th 2009, 9:20am

To ja może wyjaśnię

Ilość ładunków 3

Rundy działania 1
Rzucany na początku rundy


Rundy działania 1 - rzucony czar trwa 1 rundę, ale:
Ilość ładunków - ile razy rzucany jest czar
czar jest rzucany 3 razy, czyli 3 razy po 1 rundzie, co daje 3 rundy walki.

Efekty przyrastają 2% szansy 0.12 mod na poziom, czar ma 8 poziomów, co oznacza, że na max poziomie będzie 31% szansy na zadanie ciosu 2,96 x silniejszego, co przy np. 200 ataku AA daje 600 dmg na 1 ciosie. (minus obrona).
Wg mnie fajne na latających bossów i hero ;)

6

Thursday, March 26th 2009, 10:08am

To ja proponowałbym to wyjaśnienie dać do działu porad albo faq.

8

Thursday, March 26th 2009, 1:58pm

Dalej uważam, że np. w tutorialu przydałby się przykład "praktyczny", np. przytoczony w tym wątku.

Lomnas

Super Moderator

Posts: 960

Location: Kraków

  • Send private message

9

Thursday, March 26th 2009, 2:01pm

No to go dopisz bo sam edytować tutorial możesz;) Ale koniec OffTopa bo tu nie miejsce na to;)
"Krytykować może jedynie ten, kto posiada serce gotowe do niesienia pomocy." William Penn

"Któż to tupta, tupiąc po moim mostku?" - "To!" S. King

Ha ha ha :D



Dajcie wasala;)

Aliar

Intermediate

Posts: 388

Location: Mezopotamia

  • Send private message

10

Thursday, March 26th 2009, 3:03pm

To będziesz sprzedawać?
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

11

Thursday, March 26th 2009, 7:48pm

Nie sprzedaje. Dzieki za wyceni i dyskusje.

P.S.

Czy czary mają określoną ilośc ładunków. Czy ładunki dorzucane są losowo??

Aliar

Intermediate

Posts: 388

Location: Mezopotamia

  • Send private message

12

Friday, March 27th 2009, 7:27am

Określoną.
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

13

Monday, March 30th 2009, 10:57am

Nie sprzedaje. Dzieki za wyceni i dyskusje.

P.S.

Czy czary mają określoną ilośc ładunków. Czy ładunki dorzucane są losowo??


Po kolei.
Jak 3 ładunki, to w 1, 2 i 3 rundzie
jak 5 ładunków, to w 1,2,3,4 i 5 rundzie itp.

Aliar

Intermediate

Posts: 388

Location: Mezopotamia

  • Send private message

14

Monday, March 30th 2009, 3:53pm

Jemu raczej chodziło o to, czy jest wysysanie z 1 ładunkiem i wysysanie z 2 ładunkami :P
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

15

Monday, March 30th 2009, 3:57pm

Acha - to zawsze tyle samo :)

16

Wednesday, April 8th 2009, 3:34pm

poszedł za 45 PH. Prosze o zamknięcie. Teraz czekam aż Pożeracz zwłok mi zdropi.

Similar threads