You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, April 23rd 2009, 12:01pm

Prop, Morten, Sunny, darkblindr

ID 17402
Login Prop
Postać Prop
pushing 2 UR x 3 dni = 6 dni

ID 27423
Login klinga
Postać Morten
pushing 2 FEH x 3 dni = 6 dni

ID 2619
Login Sunny
Postać Sunny
pushing 1 UR x 3 dni = 3 dni

ID 8237
Login darkblindr
Postać darkblindr
pushing 2 FEH,UR x 3 dni = 6 dni

ID 17029
Login mamroczix
Postać Mamroczix
pushing 1 FEH x 3 dni = 3 dni

transakcje zostaną cofnięte.
Ex-Team. Aktualny operator: Kruczoczarny

This post has been edited 2 times, last edit by "Thorga" (Apr 23rd 2009, 1:05pm)

2

Thursday, April 23rd 2009, 12:07pm

ID 27423
pushing 1 UR x 3 dni = 3 dni
Korekta 2x UR
Bodex to mój miszcz, poprawnie użył czaru Gniew Bogów

Aliar

Intermediate

• Send private message

3

Thursday, April 23rd 2009, 12:08pm

Jeśli ktoś proponuje mi łądną ofertę to wystawiam przedmiot... Thorga powiedz dlaczego nie ostrzegłeś nas w dziale kupię tylko specjalnie zaczekałeś aż runy zostaną kupione? A co do aukcji, to chciałem ją zgłosić tylko od czasu jej zakończenia nie było mnie na TE (możesz sprawdzić).
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

4

Thursday, April 23rd 2009, 12:10pm

Ponieważ nie mam możliwości edycji poprzedniego, to dopiszę
Korekta 2x FEH dla mnie poproszę

Prop

Intermediate

• Send private message

5

Thursday, April 23rd 2009, 12:12pm

Thorga,

Ja cię bardzo proszę, ale nie ośmieszaj się bardziej, niż już to zrobiłaś dając się wciągnąć w ten happening?!
Nie kupowałem FEH-ów. Chcesz coś robić, to rób to dobrze, albo nie rób wcale!

Prop

Intermediate

• Send private message

6

Thursday, April 23rd 2009, 12:13pm

Gdzie jest button "edytuj"???
Zgłosiłem obie swoja aukcje - zapłaciłem za uczciwość?!

Prop

Intermediate

• Send private message

7

Thursday, April 23rd 2009, 12:15pm

To teraz dostanę warna za multipost, co?

Przepraszam za niego oczywiście! W poprzednim poście zapomniałem wpisać przeprosiny!

Tak właściwie to powinny być 2 warny, ale 1 starczy :). Tutaj nie ma opcji edytuaj abyś nie zmieniał treści i abyś pomyślał zanim napiszesz. - VeiN

This post has been edited 2 times, last edit by "VeiN" (Apr 23rd 2009, 12:47pm)

8

Thursday, April 23rd 2009, 12:46pm

Wein to teraz jak się czepię... nie mam znaczka edytuj... to jak mam edytować post?

VeiN

Moderator

• Send private message

9

Thursday, April 23rd 2009, 12:57pm

Tutaj nie ma edycji i nie będzie, dlaczego nie ma powinieneś się domyśleć.

Pisząc w tym dziale masz pomyśleć co chcesz napisać bo nie będziesz miał możliwości poprawy. A jak ktoś wysyła 3 posty w odstępie paru minut to nie myśli w chwili pisania.
Masz problem z lokacjami specjalnymi ?
Przejrzyj temat => Lista lokacji specjalnych

10

Thursday, April 23rd 2009, 1:08pm

update w pierwszym poście.

11

Thursday, April 23rd 2009, 2:46pm

Wystawiłem, bo myślałem, że nie kupi, a jak kupi to nie za 5 ph.
Ale godzę się z banem, jednak intryguje mnie jedna rzecz. Dlaczego Thorga nie powiedziałaś nam o tym wcześniej, ze to będzie karane pushingiem?

12

Thursday, April 23rd 2009, 2:51pm

Znacie chyba regulamin, prawda?
Dodatkowo przy zakładaniu konta znajduje się skrócona informacja na ten temat, dla tych którzy nie lubią dużo czytać.

Aliar

Intermediate

• Send private message

13

Thursday, April 23rd 2009, 2:58pm

Ale przyznaj, że było w tym trochę złośliwości, bo wystarczyło powiedzieć "nie wystawiajcie, bo bany polecą"
Po co Ci uszy?

Wystarczy klik!

14

Thursday, April 23rd 2009, 2:58pm

Moja wina, że kupił za 5 ph.
Nie byłem zalogowany po aukcji więc nie zgłosiłem.

15

Thursday, April 23rd 2009, 3:04pm

Taa, wcale się nie spodziewałeś, że kupi. Tylko po co ustaliliście transakcję na forum?

16

Thursday, April 23rd 2009, 3:07pm

Dobra kłócić się nie będę, przyjmuję bana z pokorą.

17

Thursday, April 23rd 2009, 3:09pm

ja wystawiłem ale na szczęście nie kupił
to sie odruchowo wystawia jak ktoś chce dopiero potem padła podpowieć od jednego gracza że to jest "pszynęta"

18

Thursday, April 23rd 2009, 3:12pm

ja bym chciał zuważyć że od czasu założenia aukcji nie miałem okazji sie zalogować i zgłośić aukcji jako coś niezgodnego zz regulaminem więc prosze o odblokowanie konta i możliwość owego zgłoszenia

19

Thursday, April 23rd 2009, 3:17pm

ja bym chciał zuważyć że od czasu założenia aukcji nie miałem okazji sie zalogować i zgłośić aukcji jako coś niezgodnego zz regulaminem więc prosze o odblokowanie konta i możliwość owego zgłoszenia

Najpierw uzgadniasz na forum wymianę, a potem chcesz zgłaszać jako niezgodną z regulaminem?
Jak wiesz że jest niezgodna z regulaminem to po co wystawiasz, skoro i tak wiesz, że będzie cofnięta?
RUNA UR

20

Thursday, April 23rd 2009, 3:42pm

Po pierwsze jak wystawiłem na aukcji tę runę to jeszcze nic nie wiedziałem o tej akcji z lanca za 30 ph znaczy wiedziałem ale nie skojarzyłem i nie miałem pojęcia że to jest jakaś prowokacja i dopiero pózniej napisali że może to być prowokacja. Po drugie nie myślałem że ktoś da za te runy po 6 ph za sztukę ale jeżeli by ktoś taki był to dlaczego ja miałbym na tym nie skorzystać ?? A po trzecie skoro wiedziałaś że za to będą bany dlaczego nam tego nie powiedziałaś tylko czekałaś żeby nas ukarać ? A co do pushingu to uważam że zapis w regulaminie jest błędny jeżeli by mi na jakimś przedmiocie bardzo zależało to bym od razu napisał posta na forum w dziale kupie i dał cenę wyższą przynajmniej o 10 ph i co i zostało by to uznane za pushing jeżeli transakcja by doszła do skutku ?? Może mu bardzo zależało na tych urach :P.