You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, April 29th 2009, 11:04pm

Licutacja przedmiotów - podbicie własnej oferty

Licytuję przedmiot. Moja oferta wygrywa - 2 punkty handlu. W zbrojowni mam jeszcze 2 punkty. Chciałem podbić swoją ofertę o kolejne 2 punkty, tak żeby zalicytować za 4 punkty. Niestety nie mogę podbić własnej oferty, bo mam 2 punkty i skrypt nie widzi, że kolejne 2 są już zalicytowane w ten przedmiot.

Konrad

Administrator

• Send private message

2

Thursday, April 30th 2009, 9:43am

No na zdrowy rozsądek - musisz przebić własną ofertę aby była uwzględniona. Zobaczymy w przyszłym tygodniu czy da się zrobić coś, żeby można było po prostu podnieść swoją ofertę.
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.

Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker

cerberis

Intermediate

• Send private message

3

Friday, May 1st 2009, 6:12am

podbijac wlasne oferty mozna, sprawdzone ;)
UWAGA UWAGA.
BUGUSING NIEJEST KARALNY. MOZNA DOWOLNIE WYKOZYSTYWAC BLEDY W GRZE I NIEZOSTAC UKARANYM!!!!

JEZELI WYKRYJESZ JAKIS BUG DAJACY TOBIE PRZEWAGE NAD INNYMI GRACZAMI W GRZE NIEZGLASZAJ TEGO NIKOMU.
PODZIEL SIE RADOSNA NOWINA Z KOLEGAMI I CZERPCIE KOZYSCI Z TEGO TYTULU.
NAWET JAK WYJDZIE NA JAW, ZE KOZYSTACIE Z BUGA, TO NIC WAM NIEZROBIA!!!!!
BEDZIECIE BEZKARNI!!!!

Konrad

Administrator

• Send private message

4

Tuesday, May 5th 2009, 11:31am

Tak, ale trzeba przebić swoją ofertę.
Zdecydowaliśmy, że nie będzie to zmienione, po prostu wprowadziłoby zbyt dużo zamieszania w kodzie gry.
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.

Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker