You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, May 22nd 2009, 11:48pm

Problem z wysyłaniem armi

Nie moge przesłać armi z jednej wioski do drugiej przenosząc surowce automatycznie mnie wtedy przenosi do strony logowania do gry. Moge wysłać armie do drugiej wioski ale bez zaznaczania opcji wez surowce. Próbowałem Ctrl + F5 i czyściłem pamięć podręczną i ciasteczka nie pomogło. Używam Firefoxa z najnowszym patchem. I problem dotyczy tylko jednej wioski z innych moge wysyłać normalnie.

Nick: Sunny
Serwer: Mezopotamia
ID:
2619

This post has been edited 1 times, last edit by "Sunny" (May 22nd 2009, 11:54pm)


2

Monday, May 25th 2009, 9:38am

Ilość surowców jest poprawna?
Ex-Team. Aktualny operator: Kruczoczarny

3

Monday, May 25th 2009, 9:43am

Problem ten juz zniknął po resecie kompa można zamknąc

ale tak ilość surowców była poprawna

Konrad

Administrator

Posts: 1,251

Location: Dark Portal

  • Send private message

4

Monday, May 25th 2009, 1:04pm

W razie czego wpisanie w każdej kratce o 1 mniej surowca też powinno rozwiązać problem.
Jest to swojego rodzaju błąd bazy danych wynikający z zaokrągleń wartości ułamkowych.
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.


Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker