You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, January 9th 2011, 10:47pm

ładowność armii i problem z wyświetlaniem jej w zakładce armii - już widać

gdy armia ma ładowność powyżej 100k, wyświetla się tak



gdy poniżej 100k wszystko jest ok



moje id: 10325 t1

This post has been edited 6 times, last edit by "grzeol" (Jan 11th 2011, 12:51pm)


2

Monday, January 10th 2011, 1:25pm

pelne odswieżenie i cisteczka nic nie daly ?
(pytam bo mam 3 armie > 100k pojemosci i wyswietla sie ok)

This post has been edited 1 times, last edit by "KruczoCzarny" (Jan 10th 2011, 2:07pm)


3

Monday, January 10th 2011, 4:35pm

próbowałem wszystko co mi do głowy przyszło

EBO

Intermediate

Posts: 546

Location: Łódź

  • Send private message

4

Monday, January 10th 2011, 8:08pm

Może aktualizacja przeglądarki lub jej całkowita reinstalacja.

W przypadku innej gry miałem problem na tej zasadzie i mi pomogło.
Lives in order to take control of world
for the wolfish glory™


Nie zadaje się z "idiotami", najpierw sprowadzą mnie do swojego poziomu, a później pokonają doświadczeniem. :whistling:

5

Monday, January 10th 2011, 9:56pm

tak się dzieje jak masz pomniejszony widok w przeglądarce

zrób rozmiar pierwotny i będzie git

6

Monday, January 10th 2011, 9:59pm

dzięki, faktycznie rozwiązało sprawę :)