Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
kupie
kupię taki coś co daje dużo inicjatywy jakąś broń
jak macie coś to mówcie
mmmmmmmmmm
a ile to jest dużo? Dla mnie dużo to może być już +5 a dla kogoś innego +50. I z jakiej profesji szukasz broni?
żeby było tak ze +30 inicjatywy masz coś takiego
mmmmmmmmmm
Biała > Kosa z prefixem okolo 30 ini
Palna > Muszkiet dworki > 28 ini
Zalezy dla jakiego boha szukasz broni ..
poszukuje do demona
napisz mi jaki potrzebne są umiejętność bohatera i co to jeszcze dokładnie daje
mmmmmmmmmm
Wejdz w zakończone aukcje , wybierz broń biała 2 ręczna i szukaj Kosy
Pozdro
ale kosa ma ledwie +20 inicjatywy a ja ci mówiłem że pasowało by tak ze +30 bo na feńka chce iśc zeby było to 400 nie
mmmmmmmmmm
Sebek, ale inicjatywe można też zdobyc z innych itemow np zwojow
ja mam obezwladniajacy dym wsrod bagien i niszczacy swiatlo gwiazd, razem dają mi +31 inicjatywy
Z tego co się orientuję to z białych broni Kosa ma największe dopalacze wraz z Ini na 20 , żadna biała broń nie ma więcej [chyba] .
Pzdr
kosa 3 sloty zainteresowany? 3 nydy sobie wlozysz i ma 32
nie zabardzo bo mam na razie modlitewną lance włozoną do hera i jak ja zdejme to strace +10 AA-atak a to przykre
najlepsze byłaby nowoczesna hakownica oda daje inicjatywy chyba +28 i aa-atak z 21 to byłoby dobre co nie? macie takie coś?
mmmmmmmmmm
Mogę Ci zaproponować to:
Cena - 500 PH
ok wystaw ja tak żebym mógł kupić tak około 16
mmmmmmmmmm
no ananaskura czy jak ci tam czemu nie wystawiłeś i czemu się nie odzywasz
mmmmmmmmmm
witam, przepraszam - kilka dni nie zajrzałam na forum a nawet nie spodziewałam się ze będziesz chętny.
Niestety z racji drobnych problemów z fenirem muszę cofnąć propozycje(grzmiący rewolwer to zbyt mało). Gdybyś nie kupił nic w ciągu tygodnia proszę odezwij się do mnie na PW w grze.
jak się nazywasz na PW i na jakich współrzędnych jesteś
mmmmmmmmmm
ile dasz za nowoczesna hakownice (1)?
Ja ci dam 380 jak by cie interesowało
No chyba że masz coś z broni miotanej z dużym atakiem AA i inijatywą jak w nowoczesnej hakownicy .
This post has been edited 1 times, last edit by "Spiryt33" (Feb 17th 2011, 11:58am)