You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

kotul

Trainee

• "kotul" started this thread

• Send private message

1

Monday, May 30th 2011, 9:58pm

Biżuteria z dziurami za prawdziwą kase

Vladen zarzucił ciekawy pomysł.

Proponuje by za premium były dostępne specjalne rodzaje bizuterii na których można by było testować czary.

1. chiński amulet - -1 do wszystkich rodzajów magii
2. chiński pierścień - -1 do wszystkich rodzajów magii

Dostepne tylko za dni premium. Niemożliwe do znalezienia na wyprawkach.

Przykładowy koszt - za dwie dziury 35 dni premium, za trzy dziury 70 dni premium.

Przedmioty są o wiele gorsze niż te do znalezienia, więc nie będą aż tak wzmacniać. Ludzie będą mogli potestować (jeśli mają kasę), zaś administracji może zwiększą się przychody i będą mogli większą siłę roboczą przeznaczyć na grę.

Oczywiście jeśli uważacie pomysł za idiotyczny możecie zmieszać mnie z błotem :-)

2

Monday, May 30th 2011, 10:05pm

jestem na NIE,,, masz takie coś na niektórych innych grach i to wystarczy, mam nadzieje ze na TE to nie przejdzie.

3

Monday, May 30th 2011, 11:25pm

może frytki do tego? tak za 10 dni premium?

MW12345

Intermediate

• Send private message

4

Monday, May 30th 2011, 11:26pm

czasy Bite Fight gdzie byle dzieciak wysyłający masę smsów, kupujący nastepnie kosmiczny sprzęt i w ten sposób łupiący standardowo grających ludzików chyba juz mineły. Nikogo nie podnieca taki model gry wiec nie ma o czym gadać ;)

Ole

Professional

• Send private message

5

Tuesday, May 31st 2011, 9:01am

A ja powiem to co już kilkakrotnie stwierdzałem. Jeśli po 3 latach gry mam 1!!!!! wisior z 3 dziurami to mnie szlag trafia. Nawet w przysłowiu raz do roku ślepa kura ziarno znajdzie (czyli 3 szt. powinienem mieć). Więc zapłacę z chęcią bo już mnie szlak trafia:(
Po co pisać jeśli nawet nie umiesz czytać:D

kotul

Trainee

• "kotul" started this thread

• Send private message

6

Tuesday, May 31st 2011, 9:22am

Ja po roku gry nie mam żadnego :)

Specjalnie proponuje ekwipunek gorszy od tego możliwego do znalezienia by nie było jak w BF.

A sorki. Przekazywanie sobie wioch w związku ze znajomościami z RL jest ok? A wykorzystanie innych możliwości (finansowych) z niego jest nie ok?
Świetnie rozumiem uprzedzenie wobec tego pomysłu, naprawdę. No ale to tylko propozycja, więc pewnie i tak nie zostanie wprowadzona ;-)

7

Tuesday, May 31st 2011, 8:20pm

pewnie ze fainy pomysl, musi byc sklep w grze za punkty handlu, takze punkty handlu mozna kupic wysylajas sms i wszystko ok ) przeciez bizu i ekwipunek to bardzo malo w tej grze,na duzo wazniejsze pole pod wojo i lv hero,a tego nie kupisz )

8

Tuesday, May 31st 2011, 9:12pm

PrzeFAPane... :S

B) Relatywnie niska szansa na złożenie czaru odpowiedniego dla danej epoki, przez co ciekawy i zachęcający do wysiłku system powoduje więcej frustracji niż radości.
Zwiększenie dropu, przy jednoczesnym zablokowaniu możliwości wydropienia przedmiotów z innej epoki niż z tej, do której przynależy lokacja.
Modyfikacja:
Cytat wypowiedzi "Vladen"
proste bizu z dziurkami i proste itemki z dziurkami (nie prefiksowe) muszo dropic juz od pierwszej epoki i to na wszystkich lokacjach, to sa podstawowe itemy,nie dzielone na epoki,natomiast zwoje i runki muszo byc podzielone na konkretne lokacje i epoki, i gracz to musi wiedziec,gdzie co moze wydropic, v takim razie wszystkie zwoje bylyby uwywane, i jeszcze wazna sprawa, musi byc zablokowane to ze np grac z 3 epoki niemoglby zakladac wyzszych zwoji,tylko 1.2. i 3 epoki i td.

Możliwość zakupienia niektórych z brakujących części "w sklepie" za surowce/punkty handlu/dni premium/?