You are not logged in.

[analizowany] Burzenie wioski

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, June 18th 2008, 10:43pm

Burzenie wioski

Gdzieś od godziny próbuję zburzyć miasto, ciągle mi pisze "Z tą wioską związane są akcje armii, niekoniecznie Twoich. Poczekaj, aż akcje te skończą się, by zniszczyć tę wioskę." Z początku myślałem że to przez to że mam oferte handlową, sprzedałem i nic. Nic się buduje, nikt nie atakuje, nikt nie oblega. Pewnie mnie szpiegują. Jak myślicie bug? Jak to ma się do bohatera i jego wojska? Co można robić a co nie przy burzeniu? Burzył już ktoś?

2

Wednesday, June 18th 2008, 11:44pm

Nadal sie nie da, martwie sie pomału...

dmn

Beginner

• Send private message

3

Thursday, June 19th 2008, 12:24am

napisz to w dziale bugi i problemy techniczne

4

Thursday, June 19th 2008, 12:30am

Nie ma sensu spamować, któryś mod to powinien raz dwa przenieść;p chyba że to nie bug a coś robie źle;p bo nadal sie nie da o_o

VeiN

Moderator

• Send private message

5

Thursday, June 19th 2008, 12:54am

Przypuszczam, że bohater i armia pochodzące z tego miasta muszą być obecne w danej wiosce, a nie mogą w tym czasie wykonywać akcji czy stacjonować w stolicy.
Masz problem z lokacjami specjalnymi ?
Przejrzyj temat => Lista lokacji specjalnych

6

Thursday, June 19th 2008, 12:56am

No najpierw jak klikałem burzenie to byli w stolicy, teraz są w tej wiosce i nic...

Edit:

To był jednak bug, tamten bohater z tamtej wioski przez przypadek został przeze mnie wysłany do jaskini i umarł bo on nie lata;p Po jego śmierci wioska mogła zostać zburzona;p

This post has been edited 1 times, last edit by "Darius" (Jun 19th 2008, 2:33am)

7

Thursday, June 19th 2008, 10:25am

Czyli hero był w wiosce cały czas i nigdzie nie był wysyłany,a dopóki nie umarł nie mogłeś zburzyć wioski?
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

8

Thursday, June 19th 2008, 10:27am

Tak;p

9

Thursday, June 19th 2008, 10:45am

Logicznie rzecz biorąc powinno tak być, w końcu trzeba było coś z nim zrobić.
Nie mógł sobie istnieć bez wioski.

Ale nie wiem czy tak powinno być, bo to trochę bez sensu.
Ex-Team. Aktualny operator: Kruczoczarny

Konrad

Administrator

• Send private message

10

Friday, June 20th 2008, 10:37am

Problem był w jednym warunku sprawdzającym akcje armii. Rozwiązany.
Bohater po zniszczeniu wioski powinien zostać uśmiercony, zaś armia usunięta.
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.

Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker

11

Monday, June 23rd 2008, 11:49pm

mam ten sam problem :(

nic sie nie dzieje, wojsko i bohater stoja i nikt ich nie atakuje

Z tą wioską związane są akcje armii, niekoniecznie Twoich. Poczekaj, aż akcje te skończą się, by zniszczyć tę wioskę.

edit.
sprubuje pozbyc sie bohatera i wojska i zobacze co bedzie ?(

edit.2.

po przeniesieniu armii do stolicy udalo sie zniszczyc wioske, a wojska ktore z niej pochodzily zniknely, czyli ok ale dopiero jak w wiosce ktora chcialem zniszczyc nie bylo zadnych wojsk ani bohatera

This post has been edited 2 times, last edit by "LordViktor" (Jun 24th 2008, 2:40am)

Konrad

Administrator

• Send private message

12

Tuesday, June 24th 2008, 9:16am

W wiosce były tylko armie z tej wioski?
UWAGA! Opcja 'Zgłoś' NIE służy do zadawania pytań ani zgłaszania problemów z grą!
W celu jak najszybszego uzyskania odpowiedzi, należy napisać temat w odpowiednim dziale lub wysłać prywatną wiadomość.

Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker

13

Tuesday, June 24th 2008, 10:11pm

tak, w wiosce ktora chcialem zniszczyc byla tylka armia pochodzaca z tej wioski

bohatera wyslalem na pozarcie do t-rex, a armie do stolicy i dopiero jak wioska byla "pusta" dalo sie ja zniszczyc