You are not logged in.

[ PUSHING ] GIZLO, Noe

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, January 28th 2013, 2:05pm

GIZLO, Noe

ID 45586
Postać GIZLO

ID 2392
Postać Noe

Czarny Amulet za 18 000PH.
2013-01-24 04:00:00

14 dni za pushing.
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

2

Monday, January 28th 2013, 8:24pm

Powód blokady: [Inne] Pushing ->

Dałem taką kwote bo nie mam czasu ciąle licytować chyba mogłem dać tyle na ile mnie było stać.Zostałem nie słusznie zablokowany.

Proszę o odblokowanie.

3

Tuesday, January 29th 2013, 9:59am

gizlo, te amulety są warte max 800. Jakbyś dał 1k, może 2k PH to bym Ci uwierzył. Ale Ty dałeś 18 razy więcej!
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
o_0

4

Tuesday, January 29th 2013, 1:23pm

PUSHING ] GIZLO, Noe

nie wiem ile one są warte,nie było to zrobione specjalnie.jak sobie chesz.w takim razie proszę o zablokowanie konta na stałe i nie mam ochoty bawić się w tą gre,płacić za premium i czekać jak ktoś mnie za jakieś urojenia zawiesi.Pozdrawiam

Były gracz.

facio

Intermediate

• Send private message

5

Tuesday, January 29th 2013, 5:28pm

ejjj nie przesadzajmy że sa warte 2k
Na T2 kupiłem za prawie 4k bo ktoś na chama mnie przebijał

później jak odkopałem w złomie to sprzedałem jednego za 4,1k a drugiego za 2,8k
więc jesli ma ktos PH i bardzo potrzebuje to cena do 5k wydaje mi się sensowna

6

Tuesday, January 29th 2013, 8:08pm

Hm, 5K przy takiej argumentacji brzmi sensownie :)

Wciąż jednak nie jest to 18k ;p

Chyba wszystko wyjaśnione, więc temat zamykam.
Graj Muzyko!
o_0