You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, June 22nd 2008, 6:51pm

propozycja udogodnienia - logowanie

Myślę, że ta propozycja bardziej pasuje tu, niż w s"systemie gry".

Zaproponowałabym wprowadzenie możliwości ustawienia domyślnej krainy do której się logujemy. Przykładowo na BW gram tylko na Nekropolii 1 i lekko uciążliwa jest za każdym razem konieczność jej wybierania. Tym bardziej jeżeli korzysta się z zapamiętywania hasła i loginu w przeglądarce i tylko kraina opóźnia logowanie.

Oczywiście osoby które by grały na więcej niż jednym serwerze nie musiałyby ustawiać opcji.

W BW też by się to przydało ;P

sergo

Trainee

• Send private message

2

Sunday, June 22nd 2008, 11:32pm

w operze opcja zapamietywania hasla zapamietuje takze kraine wiec zmien przegladarke i po problemie.

3

Monday, June 23rd 2008, 1:43pm

Uzywam Mozilli i nie mam zamiaru tego zmieniać tylko z tego powodu. Tym bardziej, że nie jest to taka skomplikowana do wprowadzenia opcja.

Tak jak napisałam to tylko propozycja i ewentualnie prosiłabym o wypowiedz w tej sprawie kogoś rozsądniejszego lub z "szefostwa" bo wypowiedz Sergo jest dla mnie troche bez sensu :/ (bez obrazy)

4

Monday, June 23rd 2008, 4:03pm

Wiesz opera jest zarąbista;p Ale jak kto woli;p W sumie mogłoby być coś takiego jak na plemionach że zapamiętuje hasła tylko się serwer wybiera;p Ale komu by się to chciało robić;p

sergo

Trainee

• Send private message

5

Monday, June 23rd 2008, 9:36pm

Uzywam Mozilli i nie mam zamiaru tego zmieniać tylko z tego powodu. Tym bardziej, że nie jest to taka skomplikowana do wprowadzenia opcja.

Tak jak napisałam to tylko propozycja i ewentualnie prosiłabym o wypowiedz w tej sprawie kogoś rozsądniejszego lub z "szefostwa" bo wypowiedz Sergo jest dla mnie troche bez sensu :/ (bez obrazy)

przeciez mozna miec w systemie wiecej niz 1 przegladarke chocby tylko po to zeby latwiej sie logowac do gry, instalacja opery to tez niezbyt skomplikowana opcja. Rozsadek mojej skromnej osoby w skali 1-10 oceniam na 6.5 to chyba nie tak malo. A ze dla ciebie rada ktora rozwiazuje twoj "problem" jest bez sensu to twoj rozsadek w tej samej skali oceniam na gora 3 i nie mam zamiaru zamiaru sie obrazac.

6

Tuesday, June 24th 2008, 12:14am

Wiecej niż jedną - jasne. Ale żeby mieć 3 to sensu nie widze.

To jak Ty oceniasz swój rozsądek to już Twoja sprawa (nepwno nie skromnie). Moja wypowiedz nie była prośbą o rozwiązanie jakiegoś problemu, a sugestią mającą ułatwić gre. Bo wydawało mi się, że po to też to forum jest. Dlatego napisalam ze Twoja "rada" jest dla mnie bez sensu.

Ponieważ wątek "rozwija się" w stronę inną niż było planowane, proszę Admina o zamknięcie.