Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
no wreszcie ktos kto mnie poparl...Jak 1 raz przeczytałem to byłem na nie ale przemyślałem sprawę i taka jednostka mogła by być ciekawa
Dawała by nowe możliwości strategiczne ale ja bym ją uzależnił od rasy bohatera![]()
Pomysł warty rozważenia przez administrację
A żeby gra się rozwijałą są potrzebne takie pomysły a może się uda wprowadzić.
no tak bo ty nie chcesz to odrazu wszyscy ludzie ktorzy grywaja w TE tez nie chca.EDIT:To nie jest ogame i nie chce żeby z tej gry ogame sie zrobiło
ale kto powiedzial ze zwiekszenia ilosci wojsk ? taki tytan bylby... moze 3 gora przeciez gdyby takie cos nawet weszlo to mysle ze budynek do tytanow na nastepny poziom bylby na tyle drogi ze armia by duzo nie wzrosła, a wogole to zwiekszenie liczby wojsk to chyba jest to o co chodzi czyli urozmaicenie gry... strategi... itdIMHO niepotrzebne. Jeszcze w dodatku niezaleznosc od produkcji prowadzi prowadzi do zwiekszenia liczby wojsk, duza sila tej jednostki zmniejszyla by wartosc pojedynczych.
no tak bo ty nie chcesz to odrazu wszyscy ludzie ktorzy grywaja w TE tez nie chca.EDIT:To nie jest ogame i nie chce żeby z tej gry ogame sie zrobiło
jesli chodzi o moja uwage co do twojej wypowiedzi uwazam ze wystarczyloby to slowo "NIE" i argumenty dlaczego
a to ze ty nie chcesz/nie lubisz/warczysz na ogame to twoja sprawa
This post has been edited 1 times, last edit by "Dario123" (Jul 23rd 2008, 4:18pm)
dobrze mistrzu juz nie bede :<
Po pierwsze opcja edytuj nie boli. Po drugie graj dalej w ogame nic do tej gry nie mam swego czasu też grałem, ale nie chce, zeby TE które jest ciekawsze zrobiło się gra ogamopodobną im więcej kasy i czasu przy grze tym jesteś lepszy. Pomysł mi się nie podoba i tyle.
jesli chodzi o moja uwage co do twojej wypowiedzi uwazam ze wystarczyloby to slowo "NIE" i argumenty dlaczego
a to ze ty nie chcesz/nie lubisz/warczysz na ogame to twoja sprawa
dobrze wlasnie zabieram sie za lekturke regulaminku a czcionka pisze normalna pogrubiona byla tylko sygnaturkaDotA-owned , ostrzezenie za multipost...i to potrójny.
Gorąca prośba - przeczytaj regulamin forum, naucz sie z niego korzystac, i pisz normalną czcionką. To znacznie ułatwi wszystkim życie![]()
Masz takie jednostki, i to zazwyczaj 3 na epokę.
Forum Software: Burning Board® 3.1.8, developed by WoltLab® GmbH