You are not logged in.

[ MULTIKONTA ] marysia, sławek2200

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, September 29th 2015, 10:04pm

marysia, sławek2200

ID 49672
Login dupeczka
Postać marysia

ID 46878
Login slawek2200
Postać sławek2200

Multikonto, ban stały.
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

2

Tuesday, September 29th 2015, 10:16pm

Jaki jest problem w tym żeby posiadać konto w 6e i jednocześnie w 2e, przecież nie mają ze sobą nic wspólnego w grze te epoki dzieli przepaść, a ja po prostu z nudów chciałem pograć w 2e i 3e.
Inni mają po kilka kont jednocześnie w 6e dodając sobie dzieki temu surowce i jakoś dla nich nie mam Bana

jerzys

Unregistered

3

Tuesday, September 29th 2015, 11:53pm

faktem jest ze w przerwach miedzy akcjami TE jest nudne jak flaki z olejem ...
mozna sie wpatrywac w proces budowania, okragłe 300 godzin ...

ja osobiście preferuje sudoku, ale jak ktos lubi to JEST PRZECIEZ SERWER T2 !!!!
Sam mam tam konto ...
(nie powiem jaki nick, kilku mogłoby spać z grzęd :-)))

mam nadzieje, że administracja nie dopatrzy się żadnego dodatkowego łamania regulaminów (transfer PH, itp.) i nie stracimy aktywnego gracza ... tak mało ich zostało na t1 ...

przepraszam za pisanie nie w swojej sprawie.

4

Wednesday, September 30th 2015, 10:22am

transfer PH
To również miało miejsce, także nie pozostała mi żadna okoliczność łagodząca, którą mógłbym wziąć pod uwagę.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
o_0

5

Wednesday, September 30th 2015, 10:08pm

heh
Kilka lat płacenia premium do tego żadnych kombinacji, teraz ban za drugie konto w 2e które nie ma kompletnie żadnego niesprawiedliwego wpływu na innych graczy i gre jako całość
Ale trudno
Powodzenie w grze

6

Thursday, October 1st 2015, 2:40pm

mam nadzieje że admini cofną bana a sławek sie nie zniechęci i wróci do gry, wydaje mi się że ban okresowy na konto główne i ban stały na konto dodatkowe plus brak uczestnictwa w bobie sa wystarczajacą karą, w końcu te konta w sposób istotny praktycznie nie mogły ze sobą współdziałać
za głupotę sie płaci ale bądźmy wyrozumiali niewielu juz nas tutaj zostało :(

7

Saturday, October 3rd 2015, 12:22pm

żadnego cofnięcia bana reguły są jasne dla wszystkich od dawna. Chciałem pograć w innej epoce otworzyłem konto na T2 .Temat zamknięty

8

Saturday, October 3rd 2015, 10:44pm

widzę bilbo że z ciebie człowiek bezkompromisowy, mam nadzieje że nigdy nie znajdziesz się w takiej sytuacji że popełnisz drobny błąd a nikt ci ręki nie poda no bo "zasady były jasne"

9

Sunday, October 11th 2015, 11:44am

jakie cofanie bana

2 konta? reguły są jasne miał Multi i zarabiał na drugim koncie pewnie handlował miedzy sobą na t 1 jest sporo takich Multi i trzeba z tym porządek zrobić bo widać kto w jakim czasie się wzbogaca druga sprawa jeżeli by cofnęli bana to musieli by cofnąć tez wcześniejszym graczom

10

Friday, November 13th 2015, 5:28pm

Po ponownym przeanalizowaniu sprawy oraz wyrażeniu przez gracza skruchy, wraz z właścicielami gry, zdecydowaliśmy się rozpatrzyć pozytywnie prośbę o odbanowanie głównego konta.
Graj Muzyko!
o_0