You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, January 12th 2016, 11:20am

Zmiany w bobie

Widzę ze zaczyna być modnie z glosowaniami,to może zróbmy głosowanie,kto jest za bobem takim jak był,bez ograniczeń i za 10%
Przecież i tak już tej gry nie da się bardziej zepsuć to czemu mają służyć ograniczenia w budowie?
Niech każdy będzie miał szansę dogonić tych co mają 60-70 lev wtedy gra będzie jeszcze ciekawsza,nie wiem wogole czemu służyła ta zmiana w bobach,chyba tylko temu żeby umocnić tych co szybko wskoczyli do 6 epoki,a potem ograniczenia żeby nikt ich nie dogonił.Dlatego proponował bym właśnie takiego boba przywrócić i nawet niech będzie co trzy miesiące jak jest ten,wtedy i naloty stracą sens bo każdy szybko się odbuduje na Maxa

2

Tuesday, January 12th 2016, 11:42am

wyjątkowo szkodliwy pomysł, żeby nie powiedzieć głupi.

taki bob by spowodował jedynie że czolówka (do której moje konto się zalicza) jeszcze bardziej by odbiła od reszty.

a budowa armii trwała by nie dwa tygodnie , tylko 2 miesiące ...

3

Tuesday, January 12th 2016, 12:33pm

Tak samo szkodliwy jak brak nalotów,poza tym czołówka nie uciekła by za bardzo bo czym wyższy lewel tym więcej surki potrzeba,myślę ze obawiasz się tego ze spadł byś z tej czołówki,jeśli zaś chodzi o budowę armii to widziałem Twoją nieciekawą propozycje,i przy takich bobach mogła by się okazać ciekawa,bo póki co nie ma takich armii żeby zmniejszać czas budowy jednostek w jakikolwiek sposób

4

Tuesday, January 12th 2016, 1:49pm

uwierz mi z tym budowaniem nie wiesz o czym mowisz

wiesz ile uranu ja wydobywam tylko ze stolicy ? 2 m tygodniowo
tylko z wydobycia, tylko ze stolicy

a są dużo lepsi

postaw siebie w tym szeregu, policz, pomysl, wyciągnij wnioski...

5

Tuesday, January 12th 2016, 2:06pm

No dobra niech będzie ze 10% to trochę przesada,pomijając już fakt ze tak było,ale mógł by być Bob bez ograniczeń za 30-40% wtedy wydobycie jest duże,ale nie powiesz mi ze zamek który kosztuje kilka milionów złota,tak łatwo będzie Ci podnieść,a bez niego nie podniesiesz zadnej kopalni choć byś miał miliardy uranu

6

Wednesday, January 13th 2016, 12:25pm

bob co rok 5 lvl wyżej

taki był mój pomysł żeby dzień górnika był co roku o 5 poziomów wyższy wtedy każdy skorzysta i dogoni czołówkę

7

Wednesday, January 13th 2016, 12:48pm

cały 2015 był limit 45 (4 boby), styczniowy zalicza się do 2015

to w 2016 można by podnieść limit do 50.

Może warto poddać to na serwerze pod glosowanie, skoro wiemy już że administracja umie robić takie ladne ankiety ?

8

Wednesday, January 13th 2016, 3:02pm

No o to wlasnie mi chodziło aby nie było takiego ograniczenia bo teraz to już raczej każdy ma 45lev w stolicy i jakiejś wsi,wiec te boby wsumie za wiele nie wnosza do gry myślę ze podniesienie do 50lev nie będzie sprawiedliwe dla czołówki,ale pomysł kokojambo jest dobry,bo nikogo nie skrzywdzi,ponieważ każdy łącznie z czołówką będzie miał możliwość podnieść te 5lev wyżej tylko czy raz do roku? Może podzielić to na dwa boby co pół roku po 3lev wyżej itd.

9

Wednesday, January 13th 2016, 3:21pm

nie przesadzajmy z 2 x w roku, cud jak admini dokonają jednej takiej zmiany w roku ;-)

jest jeszcze jedna roznica między graczem z czolowki a resztą
gracz z czolowki ma 7 bardzo dobrych wsi
a gracz z poza czolowki ma 2 a reszta to smieci niewarte zabrania...

10

Thursday, January 14th 2016, 3:33am

Przecież to nie jest jakiś wielki problem dla adminów żeby pozmieniac w bobie,a gdyby wiele osób tego chciało to by zmienili bo tak jak wspominałem te boby do 45lev już za wiele do gry nie wnoszą

11

Thursday, January 14th 2016, 2:58pm

bob

a inni grają na 2-3 kontach i sobie surke robia na potęgę widać kto w jakim tempie stawia stolice bez boba powinno byc tak zeby 5 lvl co roku było wyżej i w końcu czołowych graczy bo jest sporo ze słabymi stolicami którzy nie prędko zrobią na 50 lvl kop na 46 lvl robi sie prawie 10 dni a na to trzeba mieć jeszcze sporo surowców pozdrawiam uczciwych graczy

12

Thursday, January 14th 2016, 9:05pm

Wy jestescie niepowazni :P
Tyle czasu krzyczano i plakano o ograniczenie boba, ze sie admini zlitowali
i ukarali tych mocniejszych, wprowadzono limit poziomu.
Teraz juz nie wszyscy sie lapia wiec trzeba podniesc odrobine zeby nadal karac czesc osob?
A co ma powiedziec taki teoretyczny nowy zawodnik co dopiero zaczyna?
Dla niego ktos z budynkami na 45lvl tez jest przekoksem nie do przejscia.
A wy chcecie wetknac go w jeszcze czarniejsza dupe jakby malo mu bylo kolosow dookola :P
Moze od razu wyplaczcie kody na surke i szybkie budowanie/rekrutowanie wojakow
to i taki malutki ktos sobie podgoni wioski do waszego poziomu ;)

13

Thursday, January 14th 2016, 10:41pm

Mocniejsi mieli możliwość wybudowania sie w boba bez ograniczeń za 10% dlatego są mocniejsi,potem ktoś wyplakal żeby zrobić ograniczenia do 45lev bo nie chciał aby reszta za łatwo go dogonila,a o nowych graczach to Ty sobie pomarzyć tylko możesz,w ta grę nikt Nowy nie zacznie grać bo już w 2 epoce nie dadzą mu mutanty żyć a gdzie tam do 6 więc grają w nią tylko starzy gracze,którzy i tak powoli odchodzą bo smutkiem w tej grze zawiewa od dawna,więc podniesienie możliwości budowy w boba da tyle ze szybciej będzie można dogonić mutantow i zacząć wmiare wyrównana grę