You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, June 6th 2018, 7:24pm

oszustwo w biały dzień !!! - admini spółkują z Valhallą....

jak widać po temacie poniżej, zero odpowiedzi pomimo wejść adminów na forum, żenada !!!!

Wstydźcie się, zachowujecie się jak oszuści robiąc w h... takich starych graczy jak ja np. a do tego wspomnę, iż gram nawet dłużej niż Cora, bo od
Data dołączenia 2010-01-14 17:39:12

CZUJĘ SIĘ OSZUKANY!!!!!! PROSZĘ PONOWNIE ZABLOKOWAĆ KONTO CORA!!!!

NIE ZAPŁACĘ ANI GROSZA WIĘCEJ I MYŚLĘ, ŻĘ NIE TYLKO JA JEŚLI TO KONTO NIE ZOSTANIE ZGODNIE Z REGULAMINEM ZABLOKOWANE NA STAŁE!!!!

ENGY

:cursing: :cursing: :cursing:

2

Friday, June 8th 2018, 12:20pm

Engy
Nie rozumiem po co tak płaczesz, jak grasz na t1 to wiesz ilu tam graczy wróciło do gry po oszustwach multi i jakoś nikt nie robił takiego rabanu jak Ty hehe

Spiryt35

Professional

• Send private message

3

Friday, June 8th 2018, 1:16pm

A nich sobie wracaja.....tylko pytanie dlaczego mu odblokowali konto ktore sobie napakowal i to bardzo duzo....a inni przez to stracili..bo zakladal wypasionym kontem oblezenia i dolaczal do nich armiami z drugiego konta....

Niech mu odblokuja to slabsze konto !!! Niech jakas normalna kara bedzie a nie ze dostal 30 dni i gra sobie na lepszym koncie !!!

4

Saturday, June 9th 2018, 12:10pm

Adek nie pitol głupot, regulamin jest dla wszystkich a nie dla wybrańców...

a co do napakowania z obu kont MULTI to sobie popatrz na level budynków poniżej:

http://t2.czaswojny.interia.pl/showmsg.p…&key=06cda3270f

też chcę przyzwolenie na multi na 2 lata w takim układzie... a potem niech mi zostawią konto ENGY a drugie zablokują heh, kpina ..... ;>

5

Wednesday, June 20th 2018, 12:55pm

Obecnie nie dysponujemy na tyle szczegółowymi logami z na tyle długiego okresu, żeby jednoznacznie potwierdzić pushing. Planujemy dodać logowanie bardziej szczegółowych informacji, które pozwolą nam jednoznacznie stwierdzić, czy do łamania regulaminu doszło, czy nie.

Przepraszamy za zwłokę w odpowiedzi.
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

6

Wednesday, June 20th 2018, 6:36pm

ale przecież tu nie potrzeba logów tylko kalkulatora i chęci...

przeliczcie jak mógł wybudować tyle budynków i kopalń przez ten czas nawet budując na ''ukończ natychmiast'' i ile potrzebowałby do tego materiałów,
od razu widać że pchal surkę z drugiego konta bo nie ma jej skąd znosić w takich ilościach w 6 epoce bo nie ma pustych kont, gdzie obficie można by ja zbierać

wkurzają mnie tylko takie odpowiedzi, wypaczające rzeczywistość, po prostu chcecie żeby cora sobie gral bo to wasz ziomek i tyle...

gram dłużej niż cora, nie siedziałem na urlopie i zawsze budowałem do przodu ale jak zechcecie porównać to kosmos różnica między poziomami a wy jeszcze pozwalacie mu na grę na oszukańczym koncie, to już grube przegięcie i do tego ''nic się nie stało'' jak po meczu z Senegalem

no żesz kur... trzymajcie mnie bo wyjdę z siebie ... 10 lat płacę premke i tak w h...a mnie robicie

proszę w takim układzie o zwrot premium, które opłaciłem wcześniej (przed tą oszukańczą akcją) na dość długi termin ważności i pier...le taką grę

ENGY

Spiryt35

Professional

• Send private message

7

Thursday, June 21st 2018, 8:39am

Rok temu moze troszkę wiecej armia cory miała z 1000 pl i koło 1500 serwo a dzisiaj ponad1000pl i ponsd 3000 serwo...uzbierac to nie miał by gdzie takiej ilosci surki aby podnieść tak stolice. Z atakow na innych graczy tez nie...po to miał drugie konto !!! A odblokowaliscie mu to lepsze..

Jak juz nie chcecie mu blokowac to ujac mu po 5 poziomow kazdej kopalni to kara odpowiednia !!!

8

Thursday, June 21st 2018, 8:25pm

Idź do psychiatry chłopie bo coś nie halo z toba

9

Thursday, June 21st 2018, 10:45pm

prawo admina do odblokowywania konta - OK
jest, wiec ma prawo uzywać. koniec tematu.

OSOBNĄ kwestią są rozne zasady dla roznych graczy.

na t1 Borghi prosił o odblokowanie (po graniu na dwóch kontach przez kilka dni) przez LATA
jak sie w koncu doprosił (po chyba 3 latach) miał zero surowców, nawet w magazynach
zero armii

WNW na t1 dostał po miesiącu bez pisania na forum nawet
Cora to samo

tak nie powinno być i mam o to zal do admina, w osobie Kruczego
powinien byc w obu przypadkach SLAD na forum:
"na prosbe gracza zmieniam kare z bana na 30 dni"
jak to bywało z innymi graczami

"przyjaciele" zbanowanego mogliby sie przygotować
moze z jakims oblegiem powitalnym w srodku nocy ?

ale nie , odblokowanie było "po cichu", bez sladu na forum...
i ofiary dowiadywały się ze cora jest odblokowany bo nagle jego atak idzie...

gram na t2 i bywały przez LATA sytuacje ze przychodził do mnie cora 2x i jego multi 2x
jak sie słabemu multi postawilem, przybiegał cora

to jest nie fair ze za cos takiego (trwającego lata) jest kara miesiac, bo chlop sie raz pomylil i trybu incognito w przegladarce nie wlaczyl ...

zwlaszcza porownujac z tym co borgiego spotkało

i mam do Ciebie Kruczy PRYWATNIE o to duzy zal
nie powinienes tak robić
zrobiłes tak przy WNW, zwróciłem Ci uwagę, przyznałeś mi racje
i co ?
i gowno, nic sie nie nauczyłeś
:-(

10

Friday, June 22nd 2018, 6:58am

bo zamiast być dobrym arbitrem to jest bananowcem....
prawie jak na meczu Polska-Senegal gdzie sędzia wpuszcza bokiem gracza, który strzela bramkę...

kolesiostwo wygrywa jak za czasów PO

;>

This post has been edited 1 times, last edit by "ENGY" (Jun 22nd 2018, 7:03am)

11

Friday, June 22nd 2018, 4:51pm

a co Ty masz do PO ?

a teraz co wygrywa ? obcych biora ?

12

Tuesday, June 26th 2018, 9:37am

ENGY - kłamstwo powtarzane setki razy na tym forum nie stanie się prawdą, więc daruj sobie proszę te insynuacje. Jeszcze raz powtórzę, nie znam osobiście żadnego z graczy TE, nie utrzymuje też z żadnym z nich "prywatnej" korespondencji, zatem jestem tak obiektywny jak tylko to możliwe.

Nie będę więcej wracać do tematu, bo jak dla mnie jest wyczerpany.
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

13

Tuesday, June 26th 2018, 11:57pm

OK, to dlaczego odblokowałeś mu to napakowane konto a nie to drugie, skoro sam wiesz że nie mógł tego pobudować ''na legalu'' ??

czy naprawdę myślisz, że jesteśmy tak ułomni i nie analizujemy?

Cora powinien ponieść karę a takowej nie otrzymał za złamanie regulaminu i oszustwo na Mulit jakiego się dopuścił !!!

ENGY

14

Sunday, July 15th 2018, 1:08pm

a tymczasem oszust cora jak sobie grał tak sobie dalej gra bezkarnie ....

chwała wam admini!!! dzięki, jesteście naprawdę wielkimi .... i tu dopiszcie sobie sami ;)

pozdrawiam