No Panowie i może Panie, wielcy administratorzy!!!
tym razem to chyba sobie ostro polecieliście w przysłowiowe ''kulki''...
Oczywiście chodzi o bezprawne zablokowanie Tropiciela, i na tej podstawie wnoszę w imieniu całego klanu o odblokowanie tak jak odblokowaliście core...
Już teraz to sobie robicie jaja... z ludzi, którzy opłacają wasz byt i tu celowo piszę z małej litery bo jak można do kogoś takiego czuć respekt jak wy zwykli oszuści jesteście

Blokujecie kogo chcecie i puszczacie wolno na tych samych zasadach, na których drugi dostaje bana...
Oficjalnie proszę o zwrot wpłaconych przeze mnie kosztów opłaty za konto Premium, w innym wypadku zgłaszam sprawę do UOKIK ze względu na oszustwo jakiego się dopuszczacie niedopełniając warunków regulaminu a tym samym dopuszczając się oszustwa na szkodę mienia użytkowników kont TE. Więcej chyba w tym temacie nie muszę wam tłumaczyć bo wiecie przecież, że nie wygracie...
Mam zrzuty ekranów itp. poświadczające opisane sytuacje.
Teraz jasnym jest, że to o czym pisałem we wcześniejszych postach jest prawdą, mianowicie podwójne standardy, których się dopuszczacie tj. jedną osobę, łamiącą regulamin, faworyzowaną puszczacie wolno zwalniając blokadę a drugą, która działa na szkodę waszego klanu, w którym maczacie swoje śmerdzące paluchy blokujecie za darmo bo przeszkadza wam w tej zasranej wirtualnej wygranej hahahaha śmieszni jesteście, jak dzieciaki w piaskownicy kiedy ktoś nadepnie na ulepioną babkę... z piasku...
Więc o co chodzi panowie??? zwykła wałka o której pisałem już we wcześniejszych postach

a próbowaliście wcisnąć kit i się z niej wywinąć. Teraz potwierdziliście już o co chodzi.
Niestety, bardzo mi przykro po tylu latach gry i sponsoringu tej gry ale proszę oficjalnie o odblokowanie Tropiciela, zablokowanie ponownie cory lub zwrot moich funduszy za Premium i w tym momencie podziękuję za tą fałszywą zabawę.
A sprawę UOKIK zostawiam jako odzielny temat, który nie mi jest rozstrzygać, fakt, wkurzyliście mnie fest za ignorancję a ja zazwyczaj nie odpuszczam...
ENGY