You are not logged in.

[ MULTIKONTA ] Krios, Darek Zatoń

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, September 26th 2018, 1:02pm

Krios, Darek Zatoń

ID 21123
Login ania30
Postać Krios

ID 37950
Login 4444dz
Postać Darek Zatoń

Multikonto, ban stały.
Operator serwerów T1 i T2
Zanim napiszesz wiadomość - przeczytaj FAQ Gra na 1 IP / Multikonta.
Nie przyjmuję skarg na PW! Chcesz zgłosić skargę - napisz w dziale Skargi, po zapoznaniu się z Regulamin działu SKARGI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Graj Muzyko!
Chuck norris said let be light and there was Hasselhoff
o_0

2

Thursday, September 27th 2018, 10:07am

Przepraszam z góry za wpis osoby nie związanej.

W przeszłości kilkukrotnie rozmawiałem z Kriosem i wiem, jestem pewien, ze to byla osoba o solidnym kregosłupie moralnym.
kilka razy wspomnial ze predzej skasuje konto niz da komus pasy...

niestety jak widać zmienił zdanie i pasy przekazał.
Bo nie uwierze ze sam uzywał multi.

a to oznacza ze nie tyle wpadł Krios i jego multi co wpadł ktos dla kogo oba konta były multi...

a to oznacza ze za 30 dni ten ktoś, przez podstawione, pewnie nowe konto na forum, grzecznie poprosi o odblokowanie jednego konta i konto Kriosa powróci.

Szkoda ze TE się tak stacza. Krios to była trzecia armia na serwerze.
Powaznie rozwazam skasowanie konta i moze zaczęcie na t3 od nowa, jak / jezeli kiedys powstanie...
najbardziej kręciło mnie w TE zaliczanie kolejnych lokacji i awansowanie do kolejnych epok
trwanie w 6 e i gonienie topowego lalkarza jest troche nudne ...