Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "rand1" (Jul 3rd 2023, 3:05pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "rand1" (Aug 21st 2023, 11:50pm)
jesteśmy umowieni "nie jak rozbuduje stolice" tylko jak zrównam się z twoim centrum. (pisałem ze zajmie mi to do roku).
nie porownuj armii stolicznej (2 x wieksze wydobycie z ustroju i najsilniejszy heros) do pobocznych, zabranych graczom nieaktywnym
moja "kumulacja" 4 armii była mniejsza ilościowo niż twoja stolica i mimo to bałes sie atakować
oraz (co juz pisalem wczesniej) przy pelnych yrdach armie 3 herosów okolo 30 lvl nawet w szarzy by zadawały minimalne obrazenia (piechota na halki), naprawde nie wiesz tego ? czy glupiego udajesz?
jedyna armia ktora była w stanie zadac jakies straty (heros 50) to moja stolica , ktorej nie mialem
nie tylko ja mam oblegi ochronne, Ty też miałeś ich kilka ostatnio...
a, i ja nie robie z siebie bohatera tylko z ciebie jaja, a to roznica.
ciesze sie ze walka miedzy nami jest zaplanowana i uzgodniona.
nie mogę sie doczekać.
mam nadzieje ze nie wycofasz się w ostatniej chwili![]()
Forum Software: Burning Board® 3.1.8, developed by WoltLab® GmbH