You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum - Time Edge - Czas Wojny. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

viceroy

Intermediate

• "viceroy" started this thread

• Send private message

1

Wednesday, August 20th 2008, 10:22pm

jaskinia - portal mocy

nazwę to błędem w grze a nie bugiem ponieważ uważam że admini żle to ustawili.

robiąc lokację jaskinia lvl 3 dostaję wiecej pkt niz robiąc lokację portal mocy lvl 2.

mogę zapytać gdzie tu sens?

odwracając. - ktoś kto skonczył 3 klase podstawówki jest lepszy od tego który skończył 5.

skoro jaskinia jest pierwszym krokiem w drabinie która ma 3 stopnie a drugim jest portal mocy... to ilość zdobywanego doświadczenia powinna być większa im dalej się zapuszczamy w kolejne lokacje
...podstawową zasadą higieny jest to, że jak się wchodzi to się puka...

sejan - człowiek, który nie urodził się w Krakowie.

This post has been edited 1 times, last edit by "Thorga" (Aug 21st 2008, 8:24am)

2

Wednesday, August 20th 2008, 11:58pm

Jak sam wiesz ilość zdobytego xp to 2% sumy hp zabitych przeciwników.

Jaskinia poziom 3:
Niedźwiedź (12-17) hpmax 188 (suma hp 2256 - 3196) (xp 45 - 64)
Tygrys (6-8 ) hpmax 249 (suma hp 996 - 1494) (xp 20 - 30)
Goliat (nie mam raporty a nie chce mi się sprawdzać)

łącznie xp 65 -94 (plus xp z goliata)

Portal 2:
Harpia (3-7) 82 (max nieznany nie miałem gwardzistów) (suma hp 246 - 574) (xp 5 - 11)
Upadły (8-12) 257 (max nieznany nie miałem gwardzistów) (suma hp 2056 - 3084) (xp 41 - 61)
Gilgamesh (nie mam raporty a nie chce mi się sprawdzać)

łącznie xp 46 -72 (plus xp z gilgamesha)

Takie życie wiele zmienić się nie da (chyba że ilość strażników albo więcej hp dla nich).
Zapraszam do oglądania
Wygląd Itemów ze względu na epoki

3

Thursday, August 21st 2008, 8:46am

Poziom trudności lokacji decyduje o dropie (i trudności) w lokacji a nie o zdobywanym expie.
Przed wysłaniem PW upewnij się, że piszesz do właściwej osoby:
Admin ds. technicznych - Konrad
Admin ds. koncepcyjnych - SushiMaker